Glamour met een knipoog

Wedding bells: Douwe Bob deelt video van drié trouwringen!

Love is in the air! Zanger Douwe Bob lijkt via Instagram de geruchten te bevestigen dat hij dit weekend in het huwelijksbootje stapt met zijn Anouk. In de bijzondere video is bovendien een extra zoete rol weggelegd voor zoontje Elias!

Foto van Douwe Bob bij Appelpop, september 2024.

Deze week begon het opeens te gonzen van de geruchten: komend weekend zou het moment suprême daar zijn voor Douwe Bob en z'n grote liefde, Anouk van Schaik. Hoewel hij zelf de lippen stijf op elkaar hield, lijkt hij vandaag toch z'n enthousiasme niet onder stoelen of banken te kunnen steken, en licht hij een klein tipje van de bruidssluier op!

Huwelijk

In de video die Douwe vandaag deelde via Instagram, is de hoofdrol weggelegd voor een doosje met twee prachtige trouwringen. Of althans...drié prachtige ringen! Op de beelden is te zien hoe er een derde juweeltje met een blauwe bloem voor zoontje Elias wordt toegevoegd.

Een ring voor Douwe, een ring voor Anouk, én een ring voor kleine Elias. (Beeld: Instagram Story @DouweBob)

"Papa! Is voor Elias!", valt op de achtergrond te horen. "Die hoort erbij toch? Jij moet ook een ring", vult Anouk aan. Awww!

Grote liefde

Eind 2024 ronde Douwe z'n verblijf in een afkickkliniek af, en sindsdien gaat hij nuchter door het leven. In gesprek met Beau Monde, afgelopen zomer, deelde hij nog dat hij bijzonder trots was op het overwinnen van z'n alcoholverslaving.

In de juni-editie van Beau Monde vertelde de zanger openhartig over z'n grote liefdes. (Foto: Feriet Tunc | Visagie: Shiona Franke | Styling: Pascalle Swinkels)

Ook vertelde hij toen dat z'n kinderen én Anouk z'n allergrootste liefdes zijn. "Ik heb heel lang gedacht dat niets ooit belangrijker zou worden dan muziek. Dat stond voor mij altijd op nummer één. Eigenlijk was dat een verkapte manier om te zeggen dat ik zelf op nummer één stond. Dat is niet meer zo. Alle clichés over het krijgen van kinderen zijn waar, haha."

Geheim

Hoewel precieze details over het huwelijk van de twee niet bekend zijn, was het wel duidelijk dat er een bruiloft aan zat te komen. Zo ging Douwe Bob in 2022 al op één knie voor z'n lief. Medio september deelde het stel bovendien dat ze in ondertrouw waren gegaan. Een huwelijk kón dus niet veel langer uitblijven.

Wij wachten dit weekend in elk geval de liefdevolle kiekjes vol spanning af. Hoe dan ook wensen we het paar alle liefde en geluk samen!

Celebrity
  • Shownieuws, Beau Monde archief
  • Headerbeeld: NL Beeld / Regiofotografie