Maakt het leven mooier

Maxim Froger en Ruby zijn ouders geworden van een zoon!

Leuk babynieuws: Maxim Froger en zijn vriendin Ruby hebben een kindje gekregen! Dat maakte het stel bekend via een bijzonder zoete video op Instagram. Daarin onthullen ze ook meteen de naam van de jonge spruit.

Maxim Froger en Ruby zijn ouders geworden van een zoon

Geweldig nieuws voor Maxim Froger en Ruby van Wanrooij: afgelopen week zijn zij ouders geworden van een zoontje! Deze kleine is het allereerste kindje voor de Froger-telg en zijn vriendin. Op Instagram deelt het stel een aantal prachtige beelden én maken ze de naam van 'Baby Froger' bekend.

Mateo René Abraham Froger

In maart van dit jaar maakten Maxim en Ruby bekend dat zij hun allereerste kindje verwachtten via een video op Instagram. "We creëren samen een mini-ons", schreven Maxim en Ruby in de post. Het stel deelde een filmpje van de echo én de baby belly van Ruby, die inmiddels al aardig rond leek te zijn.

Inmiddels is het moment dan eindelijk daar: Ruby is bevallen van een zoontje! "Ons allergrootste geluk 🩵", schrijven ze. De kleine man is geboren op 13 september 2024, en heeft de prachtige naam Mateo René Abraham Froger gekregen. "De mooiste dag uit ons leven. Alles samen 🩵", aldus de kersverse ouders.

In het filmpje zien we hoe Maxim en Ruby naar het ziekenhuis gaan en beelden waarop de kleine Mateo net geboren is. Ook zien we hoe de navelstreng wordt doorgeknipt, de eerste kennismaking met familie en hoe ze uiteindelijk lekker thuis zijn. Bijzonder detail: in de achtergrond horen we het nummer Vader en zoon van opa René Froger. Prachtig!

Lieve reacties

Natuurlijk kunnen Maxim en Ruby rekenen op een heleboel felicitaties in de comments. "😍💙 Daar is mijn neef man 💙", schrijft Danny Foger. "🩵🩵🩵🩵jaaa daar is ie!! 🩵🩵🩵🩵", reageert Natasja. En Nicolette van Dam schrijft "Ach lieverds 🥹 Wat mooi 🩵 Gefeliciteerd met de geboorte van Mateo". Ook namens Beau Monde van harte gefeliciteerd met de geboorte van Mateo en heel veel geluk samen!

Maxim en Ruby

Maxim en Ruby zijn in december twee jaar samen. "Tweede Kerstdag is officieel onze datum", vertelde Ruby eerder aan Beau Monde. De twee ontmoetten elkaar op een bijzondere plek: bij de repetities van de Toppers. "Maxim zong en danste tijdens de show en mijn beste vriend Vincent was zijn danscoach", onthult Ruby. "Het viel Vincent op dat Maxim altijd bleef plakken tijdens repetities, hij vroeg hem waarom dat was. Zo ging het balletje rollen. Maxim stuurde berichtjes, we kletsten steeds vaker en na de Toppers gingen we op date. We lijken erg op elkaar. We houden van gezelligheid en zijn allebei een beetje gek. We kunnen altijd bij elkaar terecht en kletsen over alles." Ahw!

Celebrity
  • Instagram @maximfroger, Beau Monde archief
  • NL Beeld