Maakt het leven mooier

Oeh! Op déze datum gaat seizoen 2 van 'De Frogers: Happy Campers' van start

Met de hele familie op kampeervakantie...je moet het maar durven. Na het grote succes van het eerste seizoen 'De Frogers: Happy Campers' is zojuist onthuld wanneer het vervolg te zien is. Zet de popcorn maar klaar!

De Frogers: Happy Campers

Eind vorig jaar konden we al genieten van de avonturen van de Frogers, die in een bonte stoet campers en caravans het zuiden van Engeland onveilig maakten. Eerder werd al onthuld dat we ons kunnen opmaken voor een tweede seizoen van de serie, en nu is de eerste uitzenddatum bekend!

De Frogers: Happy Campers

Op kampeervakantie met de volledige familie – je moet het avontuur maar aandurven! De reis die de Frogers vorig jaar maakten door Engeland is duidelijk in de smaak gevallen, want ze gaan gewoon nóg een keer. Met twee caravans, twee campers en een flinke bus is de familie er weer opuit getrokken. En wij kunnen opnieuw genieten van al hun avonturen!

We moeten nog éven geduld hebben, want op woensdag 23 oktober gaat het tweede seizoen van start bij TLC. De zender heeft al verklapt dat de familie onderweg geniet van allerhande 'leuke activiteiten', zoals kanoën, kleiduifschieten en vissen.

'Echte familiedieren'

Vorig jaar voelden we de Froger ladies nog aan de tand toen het eerste seizoen werd uitgezonden. Poseren bij een caravan in de meest glamoureuze japonnetjes – Beau Monde had een héérlijke dag met Natasja, Sammy, Do, Ruby, Natascha en Charlie.

Natasja Froger straalde tijdens onze shoot vorig jaar. (Foto: Feriet Tunc)

Natasja verklapte toen dat alle Frogers 'echte familiedieren' zijn. "Ook hebben ze allemaal een groot hart. Drie van de vier kinderen lijken sprekend op René. Didier is meer een mix van René en mij. Al heeft Maxim ook trekjes van mij."

Toch was het voor de schoonkinderen niet altijd makkelijk om kennis te maken met de Frogers. "Ik weet van Do dat ze niet naar de wc durfde toen ze de eerste keer bij ons thuis was", blikte Natasja terug in ons gesprek. "Wij zagen onszelf als de ouders van Natascha, Danny, Maxim en Didier, maar de schoonkinderen zagen dat anders. Zij kwamen thuis bij René en Natasja Froger."

Al die spanning is inmiddels gelukkig he-le-maal uit de lucht, zoals we in het eerste seizoen al konden zien.

Succes

Dat er nu een tweede seizoen komt van de serie is niet heel gek; het eerste seizoen kon namelijk op veel liefde rekenen. De eerste aflevering was toen goed voor 468.00 kijkers, waarmee de Frogers meteen een kijkcijferrecord te pakken hadden voor TLC. De eerste onthullingen over het tweede seizoen beloven natuurlijk ook veel goeds, dus wij kunnen niet wachten.

Kortom: zet die popcorn maar klaar!

Bron: RTL Boulevard, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld

Celebrity
  • Presentatie van dfe TLC realityserie De Frogers: Happy Campers, waarbij de familie. Op de foto: Danny Froger met zijn partner Ann Dominique Wilten en dochter Fallon, Maxim Froger met zijn partner Ruby van Wanrooij, Natasja Froger met haar partner Rene Froger, Didier Froger met zijn partner Sammy Verheij en Natascha Froger met haar partner Matthijs met dochters. (Beeld: NL Beeld / Patrick van Emst)