Maakt het leven mooier

Hoogzwangere hoogheid: Rajwa aan 't werk met forse baby bump

Dat kan niet lang meer duren!

Princess Rajwa Attends Silver Jubilee Celebrations

Ze is hoogzwanger, maar even uitpuffen? Daar moet prinses Rajwa niet aan denken! Samen met manlief, kroonprins Hussein, gaf zij gisteren namelijk acte de présence bij een royal duty in Jordanië.

Hoog bezoek

Voor prinses Rajwa hoort 't er inmiddels gewoon bij: als echtgenoot van de toekomstige koning van Jordanië heeft zij al de nodige vorstelijke evenementen bijgewoond.

Zo trok het paar gisteren naar Digitales, een bedrijf dat zich bezig houdt met digitale content op het gebied van sociale zaken, mental health en een positieve impact op gezinnen en jonge kinderen.

Helemaal leuk natuurlijk, aangezien het stel binnenkort hun eerste spruit verwacht. Op foto's van het bezoekje is dan ook te zien dat zij dankbaar een goodiebag met enkele vrolijke mascottes van het bedrijf in ontvangst nemen.

Zwanger en stijlvol

De stralende prinses kwam beeldig tevoorschijn in een roestbruine Max Mara-japon, die zij combineerde met een lichtroze Fendi-tasje en dito balletschoentjes van Miu Miu. Zou de prinses zo subtiel hinten richting een gender reveal?

De keuze voor balletschoentjes is bovendien lekker on trend – en wel zo comfortabel voor een hoogzwangere hoogheid! Hoe dan ook staat 't haar beeldig.

Aanstaande ouders

Alsof het aan de kiekjes nog niet duidelijk genoeg te zien was: prinses Rajwa is behoorlijk zwanger. In april dit jaar deelde het Jordaanse hof het grote nieuws wereldkundig.

"Het Royal Hashemite Court is verheugd aan te kondigen dat Hunne Koninklijke Hoogheden kroonprins Al Hussein bin Abdullah II en prinses Rajwa Al Hussein deze zomer hun eerste kind verwachten”, zo schreven zij destijds.

Deze kleine spruit wordt het eerste kindje voor het gelukkige echtpaar na hun sprookjesachtige bruiloft die in juni vorig jaar plaatsvond.

Hopelijk kan de prinses de komende periode toch een béétje tot rust komen – het is haar in elk geval gegund!

Bron: Instagram @rhcjo, Instagram @RoyalFashionPolice | Beeld: NL Beeld

Royalty
  • Beeld: NL Beeld