3 dingen die je niet van Naomi Campbell wist

We kennen Naomi Campbell als één van de meest succesvolle donkere modellen die ooit heeft geleefd. Tijdens...

We kennen Naomi Campbell als één van de meest succesvolle donkere modellen die ooit heeft geleefd. Tijdens de Hearst’s Master Class vertelde ze eerder deze maand over haar carrière, haar supermodellen-vriendschappen en haar privéleven. Daarbij vertelde ze drie dingen die niemand ooit van haar wist. Had jij dit verwacht? 

1. Toen ze net begon, was bier het enige wat ze in haar koelkast had 

“Op mijn 16e ging ik samen met Christy Turlington wonen in New York. Het enige wat er letterlijk in de koelkast stond was Rolling Rock bier. Verder niets. Dat is nu natuurlijk wel anders.” 

2. Ze zou nooit meer aan reality TV doen 

“Ik denk niet dat ik dat zou nog een keer zou doen, al vind ik het wel leuk om te kijken. Alles wat je destijds van me zag was echt, maar mensen bleven zeggen dat het nep was. Dat frustreerde me zo erg!”

3. Nelson Mandela is haar grootste inspiratiebron

“Als alles om me heen een chaos is, zoek ik een rustig plekje op. Er is geen boek geschreven over hoe je naar jezelf moet luisteren, maar voor mij was dat een persoon: Nelson Mandela. Als ik het echt even niet meer wist, snelde ik naar Zuid-Afrika, naar hem. Hij klaagde nooit. Zijn oneindige liefde, zijn aardigheid… Zelfs als hij iemand niet aardig vond, zou hij het nooit laten merken. Hij is een grote les voor mij, ook vandaag nog.”

Lees ook: 

Bron: Elle UK, Beeld: Getty

 

 

 

 

Laatste nieuws