Dít is de favoriete lipstickkleur van Kate Middleton

De hertogin zweert bij deze kleur.

Hertogin Kate Middleton ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. We weten inmiddels wat haar favoriete mascara, nagellak en parfum is. Wat is echter de lipstick kleur die ze het liefste draagt? Daar zijn we nu achter.

Vleugje kleur

Kate Middleton werkt regelmatig samen met visagisten om haar flawless look voor elkaar te krijgen. Toch neemt ze ook weleens het make-up heft in eigen hand. Ze wordt vaak gespot met een aantal statement kleuren, waaronder haar donkerroze lipkleur. Welke kleur zou dat zijn? Het blijkt om een lipstick van het merk Bobbi Brown te gaan, in de kleur Sandwash Pink.

Al jarenlang fan

Hieronder zie je de bewuste kleur, gefotografeerd tegen een zachtroze achtergrond. Sandwash Pink is een kleur die tussen donkerroze en bruin in zit en daarom bij veel mensen prachtig staat. Kate zou zelfs zo dol zijn op deze kleur dat ze hem in 2011 voor haar bruiloft heeft gebruikt. Daar zou ze toen ook nog een beetje Bobbi Brown Sheer Colour Lip Gloss overheen hebben aangebracht om de look compleet te maken. Kate is bovendien niet de enige royal fan van Bobbi Brown: ook koningin Máxima gebruikt dit merk.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Writings by Amelie (@writingsbyamelie)

Snel bij zijn

Make-up favorieten van royals zijn vanwege de enorme populariteit vaak uitverkocht. Op de website van Bobbi Brown kun je Sandwash Pink echter nog bemachtigen voor €29,00. Ook Zalando en Douglas verkopen de lipsticklijn van Bobbi Brown. Ga jij de favoriet van Kate toevoegen aan je collectie?

Bron: Woman and Home | Beeld: Instagram @writingsbyamelie

Laatste nieuws