Royal lashes: dit is de favoriete mascara van Kate Middleton

De hertogin van Cambridge gaat al jaren niet de deur uit zonder deze mascara.

Kate Middleton gaat zelden de deur uit zonder een likje mascara op haar wimpers. Om dat klusje te klaren, vertrouwt ze al jarenlang op dezelfde mascara.

Mascara

Door de jaren heen hebben al heel wat mascara's onze toilettas gevuld. Van de cultklassieker van Maybelline met roze verpakking en felgroene dop tot duurdere varianten van Chanel en Dior. Vooral nu de mondkapjes weer op moeten in de winkels en andere publieke binnenruimtes is mascara een absolute must in onze beautyroutine.

Welke mascara we het best kunnen gebruiken? Daarvoor kijken we maar al te graag naar de Duchess of Cambridge, die al jarenlang fan is van één specifieke mascara.

Koninklijke favoriet

Kate zweert al jarenlang bij de Hypnôse Volumizing Mascara van Lancôme. De mascara gaat al zeventien jaar als warme broodjes over de toonbank. Dat de mascara de royal sign of approval krijgt van de Duchess, blijkt wel uit het feit dat ze deze droeg op haar bruiloft.

Wat zo fijn is aan deze mascara, is dat je zelf in de hand hebt hoe volumineus je wimpers worden. Met één laag creëer je een heel natuurlijke look en met twee laagjes creëer je meer volume. Dat maakt de mascara uitermate geschikt voor overdag, maar ook voor een dramatische eye look voor een avondje uit eten. Helaas is de mascara niet zo'n budgettopper als de favoriete mascara van Meghan Markle. De Hypnôse Volumizing Mascara kost namelijk rond de dertig euro. Tja, als Kate het gebruikt, willen wij het ook.

Bron: Nouveau | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws