Coupe à la Amal Clooney: zo creëer je glanzende lokken

De brunette zou zweren bij een combinatie van drie producten.

Wij durven het toe te geven, we zijn een beetje jaloers op de glanzende lokken en het volumineuze haar van Amal Clooney. Hoe prachtig ze er ook uit ziet, haar coupe trekt toch regelmatig de aandacht. En eerlijk is eerlijk, wie wil er nou niet zulke prachtige lokken als Amal? Haar haarstylist, Dimitris Giannetos, onthulde aan InStyle het geheim achter haar perfecte coupe.

Color Wow-cocktail

Met maar drie producten wordt de prachtige coupe van Amal Clooney gecreëerd. Dimitris noemt de strategie zelf ook wel de Color Wow-cocktail, omdat alle drie de producten van het populaire merk Color Wow komen. De haarstylist gebruikt de Xtra Large Bombshell Volumizer, Dream Coat en Style on Steroids Texture spray om de haarstijl van Amal te creëren.

Start met een volumineuzer makende mousse

Het begint bij schoon, handdoekdroog haar (wat inhoudt dat het haar nog een beetje vochtig is). Hierop brengt hij de Xtra Large Bombshell Volumizer aan. Dit mousse-achtige schuim zet je lokken in feite uit om ze dikker en volumineuzer te laten lijken zonder te beschadigen. “Ik vind het geweldig omdat het volume geeft en de haaraanzet lift”, vertelt de haarstylist aan InStyle.

Wondermiddeltje

Vervolgens sprayt Dimitris het haar van Amal in met Dream Coat, het populairste product van Color Wow. Het product wordt geactiveerd door warmte, dus de haarstylist van Amal föhnt of krult het haar daarna.

Momenteel is dit product ook ontzettend populair op sociale media: je bent het vast al tegengekomen op je tijdlijn. Het schijnt een echt wondermiddeltje te zijn, het maakt je haar namelijk prachtig glanzend en beschermt daarnaast ook tegen vocht. Met dit product hoef je je dus geen zorgen te maken dat je haar aan het einde van de dag frizzy is.

@lanacuvelier Oké, dit had ik niet verwacht 😳 #colorwow #dreamcoat #dreamcoatreview #beautyreview #lyko #hairtutorial #hairtok ♬ origineel geluid – Lana en Monsef

Textuur aanbrengen

Als laatste stap gebruikt hij de Style on Steroids Texturizing Spray. Dit is een vochtinbrengende spray die textuur toevoegt aan het haar, zonder dat het plakkerig of stijf wordt. Helaas nog niet verkrijgbaar in ons kikkerlandje, maar hopelijk duurt dat niet heel lang meer. Fingers crossed!

Bron: InStyle | Beeld: Adobe Stock

 

Laatste nieuws