Erin Doherty: ‘Prinses Anne is dól op de Lidl’

Erin Doherty, die prinses Anne in The Crown speelt, denkt de prinses goed te kennen.

Prinses Anne zelf het hemd van het lijf vragen? Die kans is niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig hebben we een tweede Anne, namelijk actrice Erin Doherty. Voor The Crown kroop ze in de huid van de prinses, en inmiddels denkt ze haar nu heel goed te kennen. 

Naar de Lidl

De 29-jarige Erin Doherty liet tijdens een interview met You Magazine weten hoe goed ze prinses Anne eigenlijk kent. Ze denkt namelijk dat de prinses een groot fan zou zijn van de Lidl: “Als Anne wist welke deals je er kunt krijgen, dan zou ze erheen gaan om flippers te halen. Je weet wel, om de zee in te gaan! Flippers, ovenschalen, schoenen: je kunt er van alles krijgen!”

Doherty, die zelf nog nooit in de buurt is geweest van de prinses, is namelijk wel groot fan van de supermarkt. Zo werd ze onlangs nog op de kiek gezet toen ze inkopen aan het doen was. “Ik was gewoon inkopen aan het doen, ik weet niet wat er interessant aan is”, aldus de actrice.

Erin-Doherty
Erin Doherty als prinses Anne in The Crown. Bron: BrunoPress

Wel of geen gezellig bezoekje naar de Lidl, de actrice heeft er zeker oren naar om de prinses in levende lijven te ontmoeten. “Ik heb het gevoel dat ik haar ken en ik heb het gevoel dat ze me uit elkaar zou scheuren. Maar op een leuke manier”, denkt Doherty. Volgens haar zou de prinses heel kritisch zijn over haar acteerwerk, maar uiteindelijk wel een compliment geven. “Dat is waarschijnlijk wat ik haar zou vragen: heb ik iets goed gedaan?” Hopelijk ligt er snel een afspraak tussen de twee Annes in het verschiet!

Bron: Vorsten.nl | Beeld: BrunoPress, The Crown

Laatste nieuws