Waarom we het even over het knotje van Kate Middleton moeten hebben

De hertogin koos een keer niet voor los haar.

Tijdens de Caribbean royal tour van de Camebridge’jes werden we getrakteerd op een hoop elegante en stijlvolle looks van hertogin Kate. Hoewel we haar kleding al uitgebreid hebben besproken – wij dromen nog steeds over de glamorous jurk in metallic schitterend roze – bleef haar haar onbesproken. Tot nu, want er is iets aan de hand met het knotje van de Duchess

Gala-waardige knot

Tijdens de vijfde dag van hun rondreis door het Caribische gebied stond een officieel staatsdiner op de planning in het pretentieuze King’s House in Kingston. Hier trokken de Duke en Duchess alles voor uit de kast, maar was het vooral het kapsel van Kate dat in de spotlight stond. Waar de hertogin normaal gesproken haar lange bruine lokken laat zwieren, koos ze deze keer voor een gala-waardig kapsel.

Kate Middleton koos namelijk voor een gedraaide en volumineuze knot, wat door haar gladgestreken glanzende haar met middenscheiding nog meer geaccentueerd werd. Zo elegant en gedetailleerd hebben we de hertogin lang niet gezien – en zelfs dan zagen we haar met een veel klassiekere knot. Wat staat haar dit prachtig!

Kate Middleton
Door de off-shoulder jurk gaat de aandacht meteen naar de elegante knot. Bron: BrunoPress

Hoewel de elegante knot de nodige aandacht kreeg, was het haar off-shoulder groene jurk, verfijnde make-up en statement oorbellen die het plaatje compleet maakten. Kate droeg een jurk van Jenny Pakham met een tule kraag, glitters en een lange sleep, waardoor de jurk zowel uitbundig als elegant is. Het perfecte plaatje naast prins William, die voor de gelegenheid een zwarte smoking droeg.

Bron: Journal des femmes | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws