De trouwlocatie van Harry en Meghan zelf bezoeken? Het kan nu!

Frogmore house is deze zomer geopend voor bezoekers!

Wat hebben George en Amal Clooney, Oprah Winfrey en Patrick J. Adams gemeen? Juist ja, ze waren allen te gast bij de bruiloft van prins Harry en zijn Meghan. Nu wisten wij het zelf nét niet tot die lijst te schoppen, maar we kunnen die koninklijke dag nu toch zelf een beetje beleven. Frogmore House is deze zomer namelijk geopend voor het publiek! 

[wp_ad_camp_]

Frogmore Estate

Had je graag gezien hoe Meghan ’s avonds straalde in haar Stella McCartney-japon? Of hoe Harry ’s avonds met zijn kersverse bruid over de dansvloer walste? Helaas, die momenten waren niet voor ons. Maar gelukkig kun je aankomende zomer toch een beetje sfeerproeven op het Frogmore Estate.

Vanuit hartje Londen ben je met de auto in een mum van tijd bij Frogmore House. Het is ongeveer zo’n 45 minuten rijden – al houden we liever een slag om de arm, het is wel Londen hè. In een uurtje moet je in ieder geval wel op het landgoed staan. Op deze locatie in Windsor vierden Meg en Harry zo’n vier jaar geleden hun trouwreceptie met vrienden en familie.

Ook na de trouwdag zeiden de twee geen vaarwel tegen de locatie (nog niet, tenminste). Nadat ze in het huwelijksbootje stapten, namen ze intrek in Frogmore Cottage dat zich op hetzelfde terrein bevindt. Inmiddels wonen prinses Eugenie, haar man Jack Brooksbank en hun zoontje August Brooksbank in het optrekje.

Overigens vond niet alleen de bruiloft van de Sussexjes plaats in en rondom Frogmore House, ook de verlovingsshoot werd hier gehouden. In de prachtige Frogmore tuinen vereeuwigden de twee hun liefde met zoete foto’s.

Bezoeken

Frogmore House werd in 1790 op de kop getikt door koningin Charlotte en zoals we net al zeiden kun je het riante optrekje nu zelf bezoeken. Komende augustus is het terrein geopend voor groepen bestaande uit minstens 15 mensen. Kom je slechts met een party of two? Dan zijn er gelukkig ook nog een paar speciale dagen waarop individuen het huis, de tuin en de royal collectie kunnen bewonderen.

Bron: Royal Collection Trust, Nouveau | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws