Prinses Eugenie smelt harten met foto van baby August

We krijgen een nieuwe glimp van de jonge August!

In het Verenigd Koninkrijk was het gisteren Mother’s Day. Er werden dan ook veel (royal) moeders in het zonnetje gezet. Ook prinses Eugenie, die een liefkozend fotomoment deelt met zoon August en moeder Sarah Ferguson.

Mother’s Day

Het was een extra speciale Mother’s Day voor prinses Eugenie van York, want het is de tweede keer dat ze het viert met zoon August. Op 21 februari 2021 werd de prinses voor het eerst moeder, en nu is August al 1 jaar. Op de lieve foto zien we een glimp van de jonge Yorkie – en het valt ons vooral op dat hij enorm is gegroeid. Wat voor eten geven ze die kleintjes, toch?

Ook Eugenies eigen moeder, Sarah Ferguson, werd in de spotlight gezet. Bij de twee foto’s schrijft de prinses: ‘Fijne Moederdag aan alle moeders die er zijn!’

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Princess Eugenie (@princesseugenie)

Hand in hand

Het is overigens niet de eerste keer dat de prinses een foto deelt van zoon August. Onlangs deelde ze nog een kiekje van haar verjaardag, waarin ze samen met Jack Broosbank en hun zoon August hand in hand liep. Bij de foto liet ze weten hoe fijn ze het vond om haar verjaardag in het park te vieren met ‘haar’ jongens. We zijn benieuwd wanneer we nog meer te zien krijgen van de kleine August!

Bron en beeld: Instagram, BrunoPress

Laatste nieuws