Feest bij de Cambridges: prins Louis 4 jaar

Hij blijft nog veelal buiten de schijnwerpers, maar misschien zien we binnenkort wel meer van hem.

Terwijl prins George en prinses Charlotte langzaam maar zeker het koninklijk toneel betreden, mag hun broertje prins Louis als jongste Cambridge-telg nog lekker buiten de schijnwerpers blijven. Al vragen we ons af hoe lang nog, want de kleine prins wordt vandaag alweer vier jaar!

De onbekende Cambridge

Hip hip hooray voor prins Louis! De jongste zoon van prins William en hertogin Kate krijgt vandaag een verjaardagstaart met vier kaarsjes, twee dagen nadat zijn overgrootoma er maar liefst 96 mocht uitblazen. Hoewel zijn ouders tot de meest beroemde royals du moment behoren, weten we over de jarige Louis eigenlijk nog maar weinig. In tegenstelling tot zijn grote broer en zus, prins George en prinses Charlotte, werd hij de afgelopen tijd niet meegenomen naar public events als de herdenkingsdienst voor prins Philip of de paasdienst in Windsor. Ook is hij in tegenstelling tot zijn siblings nooit meegereisd tijdens een koninklijke tour. En dat gedurende de helft van zijn leven het ene na het andere evenement geannuleerd moest worden vanwege de coronapandemie, heeft natuurlijk ook niet geholpen om het prinsje beter te leren kennen.

Naar school

Een van de weinige dingen die de hertogin van Cambridge ooit over haar jongste spruit losliet, was dat hij dol is op de natuur en buitenspelen. En dat hij als ontbijt graag ‘een appel en ontbijtgranen eet.’ Nee, we kunnen niet zeggen dat we enig idee hebben hoe prins Louis, de vijfde in de lijn voor de Britse troon, nu daadwerkelijk is binnen de paleismuren. Maar dat betekent dat we nog een hoop leuks hebben te ontdekken, toch?

Nieuwe foto’s

Ter ere van de verjaardag van de (nu) vierjarige Louis zijn er aandoenlijke nieuwe foto’s gepubliceerd van de vrolijke prins. De kiekjes werden gedeeld op de Instagram-pagina van de Cambridgejes.

De aandoenlijke strand-foto’s van de prins zijn gemaakt door Kate. De prachtige foto’s van de hertogin bieden vaak een uniek kijkje in het gezinsleven van de royals en we gaan er vanuit dat de prins ook op deze feestelijke dag met zo’n enorme smile op z’n gezicht rondloopt als op deze plaatjes.

Happy birthday, Louis!

Louis heeft het geluk dat zijn verjaardag in het weekend valt – wie weet staat er deze zaterdag een kinderfeestje in Kensington Palace op de planning. Hij kan in ieder geval rekenen op een zelfgebakken verjaardagstaart van zijn moeder, de hertogin van Cambridge, die eerder onthulde dat een homemade cake haar traditie is. “Ik vind het fantastisch om de taart te maken. Het is een traditie geworden dat ik tot middernacht wakker blijf met belachelijke hoeveelheden taartbeslag en glazuur en dat ik veel te veel maak. Maar ik ben er dol op.”

En de jonge Cambridgejes waarschijnlijk ook, Kate! Happy birthday, prince Louis!

Bron: Hello!, Tatler, You | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws