Prinses Amalia komt alvast in de feeststemming voor Koningsdag

Prinses Amalia neemt in haar tussenjaar ook de tijd om alvast van het studentenleven te proeven. Of alvast een Koningsdagtoost uit te brengen?

Krijgen we prinses Amalia wel te zien tijdens Koningsdag? Toen de kroonprinses vorig jaar vertelde dat ze haar tussenjaar wilde doorbrengen met buitenlandse stages en rondreizen over de wereld, durfden we er niet op te hopen. Al lijkt het er nu heel anders voor te staan. 

Op naar Maastricht

Eerder liet het Koninklijk Huis al weten dat prinses Amalia ‘onder andere’ stage loopt in Utrecht. Niet helemaal de andere kant van de wereld dus, wat zou betekenen dat een bezoekje aan Maastricht later deze week wel moet lukken. Daarnaast zou de Prinses van Oranje deze maand ‘gewoon’ gezien zijn in een Amsterdams café om aan de bar te borrelen met een groepje vriendinnen.

Cheers, Amalia

“Op zich viel ze helemaal niet zo op, omdat ze met een clubje andere meiden was”, zo vertelde een stamgast van het café aan Story. “Je ziet hier geregeld groepjes studenten, dus ook dat is normaal. Daarbij had Amalia haar haren in een staartje, waardoor ze niet meer zo gemakkelijk herkenbaar is. Er waren alleen wel vier man beveiliging bij. Dat trok onze aandacht en zo ontdekten we dat het om Amalia ging.”

Helemaal spontaan een drankje doen zit er helaas niet in voor de prinses, met de eeuwige beveiliging achter zich aan, maar gelukkig laat ze zich niet tegenhouden om met haar vriendinnen van haar tussenjaar te genieten. En met ruimte in de agenda voor zo’n gezellige borrel, moet een Koningsdagtoost ook wel lukken, nietwaar?

Koningsdag 2022

Inmiddels durven we dus wél te zeggen: Amalia is er woensdag bij om de verjaardag van haar vader te vieren. Een grotere vraag is of prinses Alexia ook haar opwachting maakt in Maastricht. Na een lange paasvakantie moet het middelste A’tje namelijk weer aan de bak in haar Welshe kostschool deze week. We wachten het af!

Bron: Story | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws