Oops: maak jij ook deze opbergfout met je beha?

Hierdoor blijft je beha veel minder lang mooi.

De perfecte beha vinden kan een hele klus zijn. Comfort staat bovenop, maar we willen ons er ook graag mooi in voelen. Als we eenmaal een favoriet exemplaar gevonden hebben, is het de kunst om ‘m zo lang mogelijk in goede staat te houden. Maak in ieder geval niet déze veelvoorkomende opbergfout.

Grotere kast, graag

Een euvel waar veel mensen tegenaan lopen, is dat er niet genoeg ruimte in de kast is voor een uitgebreide kleding- en lingeriecollectie. Men gaat dus maar creatief om met het opbergen van dingen. Sokken worden opgerold, onderbroeken worden opgepropt en beha’s worden opgevouwen. Dat laatste is nu net iets wat je niet moet doen. Het dubbelvouwen van dit kledingstuk lijkt zo’n handige manier, de cups passen namelijk best prima in elkaar. Maar door je cups in elkaar te vouwen, verpest je de vorm juist.

Zichtbaar randje

Wanneer je je beha dubbelvouwt en de ene cup onder de andere cup verschuilt, wordt de beha op een verkeerde manier opgerekt. De bovenkant van de cups kunnen hierdoor naar buiten krullen. Wanneer je de beha hierna aantrekt, zal de krullende rand door je t-shirt te zien zijn, met name wanneer je een strak shirt draagt. En een zichtbare beharand door ons favoriete zomertopje, dat hebben we liever niet. Tijd om de kast eens te reorganiseren en je beha’s alle ruimte te gunnen.

Bron: Marie Claire | Beeld: iStock

Laatste nieuws