Voor deze beha betaal je bijna een miljoen euro (!)

Een grote eer als je hem mag dragen dus.

Ieder jaar organiseert Victoria's Secret een van de grootste modeshows van het jaar. De Angels lopen op de catwalk met ondergoed aan en grote vleugels om. Alle beha's zijn ontzettend duur, maar er zit er één tussen waar je misschien wel je huis voor zou moeten verkopen. 

LEES OOK: Givenchy komt met eerste plussize-couturejurk ooit

De beha waar het allemaal om draait is de fantasy bra. Ieder jaar wordt iemand uitgekozen die hem tijdens de show mag dragen en dit jaar is dat Zweeds topmodel Elsa Hosk. De fantasy bra is niet zomaar iets. Hij kost zo'n €875.000 en daar hebben de makers zo hun redenen voor. Er zit namelijk 930 uur werk aan deze beha en hij bestaat uit 2100 diamanten. Daar moet je dus nogal zuinig op zijn..

Namaak

De beha heeft zelf eigenlijk zijn eigen vorm gehouden, maar zit natuurlijk vol diamanten en om het lichaam hangt een soort juwelenband. Wanneer die €875.000 niet klaar ligt in je lade, geen paniek. 29 november komt er een goedkopere versie van de fantasy bra op de markt. Deze is versierd met Swarovski-kristallen en zal zo'n €218,- kosten. Scheelt in ieder geval een hoop.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??????

Een bericht gedeeld door elsa hosk (@hoskelsa) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Watch Elsa Hosk finding out she's wearing the Fantasy Bra! That's so cute!! Elsa deserves it 1000%!

Een bericht gedeeld door Vsfsqueens ?? (@vsfsqueens) op

BEELD: GETTY IMAGES, INSTAGRAM

Laatste nieuws