Ooh la la! Kourtney Kardashian deelt prachtige trouwfoto’s

Het tweede huwelijk van Kourtney en Travis van afgelopen weekend is vastgelegd in een aantal steamy kiekjes.

In april gaven Kourtney Kardashian en Travis Barker elkaar al heel spontaan het jawoord in Las Vegas. Afgelopen weekend zeiden de twee opnieuw ‘I do’ tegen elkaar, maar ditmaal officieel. De realityster deelt op Instagram een aantal steamy trouwfoto’s van de speciale dag.

En nu officieel

Afgelopen april stapten Kourtney Kardashian en Travis Barker om half 2 ’s nachts in Las Vegas (mét een Elvis Presley impersonator) in het huwelijksbootje, maar afgelopen weekend zijn zij ook voor de wet getrouwd. Het gelukkige stel werd gespot bij het gemeentehuis in Santa Barbara, waar ze elkaar nogmaals het jawoord gaven. Volgens TMZ was het een intiem moment met slechts enkele loved ones van het koppel, waaronder Kourtneys grootmoeder Mary Jo Campbell.

Spicy kiekjes

Op Instagram deelt Kourtney nu enkele foto’s van haar tweede wedding day. Te zien is dat het gelukkige stel alles uit de kast trok voor het bezoekje aan het gemeentehuis. Zo verscheen de Blink 182-drummer strak in een zwart pak en droeg Kourtney een little white dress met een sluier. Het getrouwde stel reed weg in een zwarte cabrio met daarop de tekst ‘Just Married‘, maar niet nadat ze hier enkele spicy kiekjes in hadden geschoten. “Till death do us part“, schrijft de realityster bij de huwelijksfoto’s.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kourtney ❤️ (@kourtneykardash)

Nóg een huwelijksceremonie?

Het is waarschijnlijk niet de laatste keer dat de lovebirds in het huwelijksbootje stappen. Na hun Las Vegas-wedding en dit officiële moment in Santa Barbara, staat er volgens insiders nóg een huwelijksceremonie op de planning. Kourtney en Travis zouden van plan zijn om hun huwelijk nog eens groots te vieren in Italië. Wij kunnen nu al niet wachten op de zonovergoten kiekjes die daaruit voortkomen!

Bron: Instagram @kourtneykardash, Grazia | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws