Wat een ring! Kourtney Kardashian en Travis Barker zijn verloofd

Honderden rozen en een fonkelende diamant: een reality-waardig aanzoek!

We kunnen binnenkort een Kardashian-bruiloft verwachten! Kourtney Kardashian heeft ja gezegd op het aanzoek van haar vriend, drummer Travis Barker.

Verloofd

Kourtney en Travis zijn nu bijna een jaar samen en vonden dat het tijd was om hun relatie naar een hoger niveau te tillen. Eerst liet Travis de naam van zijn lief al op zin borst tatoeëren, maar dat is niet de enige manier waarop de liefde tussen de twee wordt bezegeld.

Kourtney deelt op Instagram dat Travis haar een sprookjesachtig aanzoek heeft gedaan. De drummer had een plekje op het strand versierd met honderden rozen en kaarsen en ging toen op zijn knieën voor de KUWTK-ster, zo meldt TMZ.

She said yes

Kourtney said yes, zo kunnen we opmaken uit de caption bij de foto. “Forever“, schrijft ze er namelijk bij. In de reacties regent het felicitaties. Zo laten trotse zussen Kim Kardashian en Khloé Kardashian, emoji's van verlovingsringen en hartjes achter. Kim trakteert ons bovendien op een video van de uiteraard gi-gan-ti-sche verlovingsring van de realityster op Twitter.

Eerder dit jaar klonken ook al de geruchten dat het stel zich had verloofd. Toen werd er echter niks bevestigd door de twee, maar dat is nu dus wel anders. Congrats, Kravis!

Bron: Grazia, HLN | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws