Koning Willem-Alexander, is that you?

Da's weer eens wat anders dan strak in het pak!

Even twee keer knipperen voordat je de koning herkent. Ligt ’t aan het gebrek aan een stropdas of toch aan die vakkundige camouflage?

Tijd voor een training

Weer eens wat anders dan strak in het pak! Woensdag deed koning Willem-Alexander mee aan een militaire oefening van de Koninklijke Landmacht in Schaarsbergen. Geen betere manier om incognito een ritje te maken dan met camouflagehelm, toch?

Beeld: BrunoPress

Tijdens de training, waarbij de militairen het binnenvallen van een huis oefenden, hielp de koning ook bij het geven van de orders. Best bijzonder, ook als je de koning bent, want normaal gesproken is zomaar een kijkje nemen bij een dergelijke operatie niet mogelijk.

Van Oranje

Uniek bezoek of niet, een uniform hing in ieder geval klaar voor koning Willem-Alexander. Dat incognito gaan valt toch tegen als er Van Oranje op je borst prijkt.

Beeld: BrunoPress

Outfitwissel

Het gaat om een eenmalig uitstapje, want vandaag mag de koning zich weer in een van zijn beste pakken hijsen om de bondskanselier van Duitsland te ontvangen in Den Haag. Het internationale bezoek wordt volgens de RVD afgesloten met ‘een informeel diner’, dus helaas, op een galatenue of tiaramoment van koningin Máxima hoeven we niet te rekenen.

Bron: RVD, Vorsten | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws