Prinses Eugenie vertrekt naar Portugal

En niet alleen voor een korte vakantie onder de zon.

Er breekt een spannend nieuw hoofdstuk aan voor prinses Eugenie. Ze gaat haar tijd namelijk verdelen tussen het Verenigd Koninkrijk en Portugal, waar echtgenoot Jack Brooksbank volgens insiders een nieuwe baan zou hebben gescoord. 

New job

Naar verluidt hebben prinses Eugenie en echtgenoot Jack Brooksbank hun zomerspullen gepakt en zijn samen met hun 1-jarige zoon August naar het zonnige Portugal verhuisd. Jack zou een nieuwe baan in de wacht hebben gesleept vastgoedmagnaat Mike Meldrum, die niet alleen miljoenen waard is maar ook nog eens bevriend is met acteur George Clooney. Daar zou hij gaan zorgen voor de sales, marketing en promotie voor een privéresort met driehonderd huizen. Dat meldt Mirror.

Jack werkte al eerder voor Meldrum bij het tequilamerk Casamigos, dat ook eigendom is van Clooney en Randy Gerber, de echtgenoot van supermodel Cindy Crawford. Het merk is nu overgenomen door drankgigant Diageo.

Exclusief resort

Een nieuwe baan in het buitenland betekent natuurlijk ook een nieuw optrekje voor Eugenie en haar gezin. Mirror weet te melden dat ze vertoeven in de exclusieve CostaTerra Golf and Ocean Club ten zuiden van Lissabon. Een gemiddeld optrekje daar kost zo’n 4,1 miljoen euro, maar dan heb je ook toegang tot een lang privéstrand, een golfbaan met achttien holes, tennisbanen, een restaurant en een bar. Not bad.

Eugenie laat het Verenigd Koninkrijk echter niet volledig achter zich. Naar verluidt zou het gezin zijn tijd gaan verdelen tussen Portugal en Engeland. De royals keren echter niet terug naar Frogmore Cottage, dat ze tijdelijk hadden ondergehuurd van prins Harry en Meghan Markle. De Sussexjes hebben hun huur van het Britse landhuis namelijk verlengd, wat erop zou kunnen wijzen dat ze wat meer tijd in Engeland zouden willen doorbrengen.

Gelukkig hebben Eugenie en Jack een nieuw koninklijk optrekje gevonden. Volgens The Telegraph mogen Eugenie, Jack en hun zoontje August Ivy Cottage bij Kensington Palace opnieuw hun thuis noemen. Het stel woonde daar al eerder voordat baby Brooksbank geboren werd.

Bron: Mirror, People | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws