Prinses Eugenie zet jarige man Jack Brooksbank in het zonnetje

De prinses plaatst een lieve foto op Instagram.

Lees ook

Vandaag blaast Jack Brooksbank, de man van prinses Eugenie, 36 kaarsjes uit. Speciaal voor zijn verjaardag plaatst Eugenie een lieve post op Instagram.

Lieve foto’s

De Britse prinses plaatst regelmatig kiekjes van haar royal life op Instagram en daar zijn wij maar al te blij mee natuurlijk. Zo werd zoontje August ter ere van zijn eerste verjaardag eerder dit jaar al in het zonnetje gezet, en doet Eugenie dat vandaag ook met haar man Jack Brooksbank.

“Fijne verjaardag, mijn Jack. 36 jaar vandaag. Wat een reis is het tot nu toe geweest. Kan niet wachten op nog zo veel meer. 😍🥳😍”, schrijft Eugenie in de caption bij twee foto’s. Het zijn kiekjes van de twee samen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Princess Eugenie (@princesseugenie)

Reacties

In de reacties wordt Jack volop gefeliciteerd. “Happy birthday Jack”, klink het massaal. Ook zijn er een aantal volgers die wegsmelten van de schattige kiekjes. “Jullie twee zijn zo schattig! Ik hou van jullie niet-glamoureuze foto’s. Jullie tonen het authentieke leven samen”, schrijft iemand.

Op 12 oktober 2018 stapten prinses Eugenie van York en haar grote liefde Jack Brooksbank in het huwelijksbootje. De twee gaven elkaar het jawoord in de St George’s Chapel op het terrein van Windsor Castle. Vorig jaar februari werd hun eerste zoon August geboren. Eugenie zet Augusts regelmatig op de kiek en onlangs deelde ze zelfs met haar volgers dat hij inmiddels zijn eerste stapjes heeft gezet. Lief!

Bron: Hello Magazine | Beeld: Instagram, Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook