Eugenie hoopt dat haar zoontje deze eigenschappen van de Queen krijgt

Om er maar een paar op te noemen.

Prinses Eugenie is heel hecht met haar grootmoeder, koningin Elizabeth. Ze kijkt enorm naar haar op en hoopt dan ook dat haar zoontje August enkele van haar beste eigenschappen erft. 

Van student naar echtgenote en moeder

Dit weekend staat volledig in het teken van de Queen en haar zeventig jaar op de troon. Een groot evenement voor de royals, waaronder prinses Eugenie. De prinses kan zich nog goed herinneren hoe ze tien jaar geleden het vorige regeringsjubileum van koningin Elizabeth vierde. “Als ik terugkijk op het jubileum in 2012 en het jubileum dat we gaan vieren, denk ik aan hoe mijn leven in die tijd is veranderd”, schrijft de 32-jarige kleindochter van de Queen in The Spectator.

“Ik ben nu een echtgenote en een moeder met zoveel meer verantwoordelijkheid dan ik had als 21-jarige die net de universiteit verliet”, gaat ze verder. In de laatste tien jaar heeft Eugenie haar leven gewijd aan haar ‘speciale, kleine familie’, vertelt ze. “En ik hoop zelfs maar een centimeter van de waarden van mijn grootmoeder te kunnen doorgeven.”

Baby Augie

“Ik denk aan mijn zoon August en wat ik voor hem zou willen en in wat voor wereld ik zou willen dat hij opgroeide”, gaat Eugenie verder in het tijdschrift. “En ik denk aan mijn grannie en waar ze voor heeft gestaan gedurende deze zeventig jaar, voor zoveel mensen en voor onze familie.”

In het bijzonder hoopt Eugenie dat haar zoontje August (1) enkele van de prachtige eigenschappen van haar grootmoeder erft. “Ik zou graag willen dat Augie haar geduld, haar kalmte en haar vriendelijkheid krijgt, terwijl hij altijd om zichzelf kan blijven lachen en een twinkeling in zijn ogen houdt.” Lief!

Bron: Hello!, People | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws