Zien: deze foto’s van kroonprinses Amalia was je vast vergeten

Wat was ze ontzettend schattig!

Kroonprinses Amalia is inmiddels alweer 18 jaar maar wat was ze ontzettend schattig als baby, peuter en kleuter. Natuurlijk zijn er de afgelopen jaren steeds meer foto’s van haar bij officiële gelegenheden naar buiten gebracht, maar we hebben even voor je in de archieven gespit en daar kwamen we heel wat foto’s tegen waarvan jij vast het bestaan was vergeten. Kijk mee!

Aww, deze te lieve foto van Amalia is van toen haar neefje Claus-Casimir werd gedoopt.

Beeld: BrunoPress

Papa’s kleine meisje – wat een lief kiekje is dit!

Beeld: BrunoPress

Een prinses en haar eerste clutch!

Beeld: BrunoPress

Toen nog prins Willem-Alexander en prinses Máxima woonden in 2012 samen met de kids in de Heineken Music Hall in Amsterdam het eindconcert bij van het programma Kinderen Maken Muziek. Amalia had er zin in!

Beeld: BrunoPress

Blokjesbeugels, ook prinsessen ontkomen er niet aan.

Beeld: BrunoPress

En natuurlijk de jaarlijkse fotosessie tijdens de vakantie in Lech. Amalia is er klaar voor om de pers te bekogelen met haar sneeuwballen in 2013. Genoeg plezier daar!

Beeld: BrunoPress

Een heel verschil met de achttienjarige Amalia, die nu een echte dame is. Eerste buitenlandse bezoek gehad, ingetreden in de Raad van State, een studie en een eerste Prinsjesdag in het verschiet… Ze is niet meer dat kleine prinsesje, maar we blikken graag terug op de lieve foto’s van toen!

Bron: Archief Beau Monde | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws