Modeprinses: dit zijn de favoriete merken van Alexia

Laat je niet misleiden door die Zara'tjes - prinses Alexia heeft best een dure kledingsmaak.

Lees ook

We moeten het doen met schaarse openbare verschijning als Koningsdag en de beelden van de jaarlijkse fotosessies, maar wat we te zien krijgen van Alexia’s stijl, bevalt ons wel. Wat zijn de fashion favourites van de modeprinses?


Prinses Alexia wordt regelmatig gespot met items van de Zara of de H&M. Maar we weten dat de 17-jarige fashionista ook graag bij de duurdere labels in de rekken kijkt.

Sandro

Bij Sandro bijvoorbeeld, een Parijs merk met luxe ready to wear kleding. Prinses Alexia droeg een pak van dit label tijdens de laatste zomerfotosessie.

Beeld: BrunoPress

Voor zo’n blouse betaal je bijvoorbeeld 175 euro. Een bedrag dat niet onhaalbaar is met je royal zakgeld. Sandro is al een aantal jaar favoriet. We zagen het merk al bij Alexia in de zomer van 2019:

Een blauwe Sandro tijdens de zomerfotosessie van 2019. Beeld: BrunoPress

En tijdens Koningsdag datzelfde jaar:

Koningsdag 2019. Beeld: BrunoPress

Op de laatste officiële portretten die van de prinsessen genomen zijn, uit 2020, draagt Alexia ook Sandro. Met de jurkjes hierboven een mooi rood-wit-blauw ensemble!

Beeld: RVD – Martijn Beekman

Maje

Maje is een ander label uit Parijs waar prinses Alexia dol op is. Weet je nog, die glamoureuze jurk die ze droeg naar het verjaardagsconcert voor haar moeder vorig jaar?

Beeld: BrunoPress

Vlak daarvoor droeg prinses Alexia ook al Maje tijdens Koningsdag in Eindhoven.

Beeld: BrunoPress

Of Maje een beetje te shoppen is van je koninklijke kleedgeld? De jurken gaan voor circa 250 euro over de toonbank.

Tara Jarmon

Afgelopen Koningsdag zagen we de kostschoolleerlinge voor het eerst in Tara Jarmon.

Beeld: BrunoPress

Tara Jarmon is een Canadese designer die gevestigd is in, jawel, Parijs. Alexia lijkt een favoriete modestad te hebben en brengt wat Franse fleur en kleur naar het Koninklijk Huis. Met haar Koningsdagoutfit van 2022 oogstte de dochter van Máxima en Willem-Alexander veel lof, dus we zijn benieuwd of deze nieuwe favoriet binnenkort weer in beeld verschijnt!

Bron: UFO No More, Maje, Tara Jarmon, Sandro | Beeld: BrunoPress


Laatste nieuws

Zie ook