Dit is de dochter met wie Dries Roelvink jarenlang geen contact had

'Ik hoorde mezelf in gedachten zeggen: Dries, dit is je dochter.'

Als er iemand is die weet hoe je een show moet neerzetten, dan is het Dries Roelvink wel. Een TikTok-video waarin Dries zijn wijntje grondig inspecteert, ging afgelopen tijd viraal. De familie Roelvink is geregeld in de spotlight te vinden. Toch heeft Dries nog een dochter, die haar leven wat meer privé houdt.

Wijn-enthousiasteling

In gesprek met het AD legt Dries uit dat hij al jarenlang een echte wijn-enthousiasteling is. Op vakantie met jongste zoon Donny, staat die keer op keer versteld van de show die z’n vader maakt van de wijnproeverij. “Hij zei: ‘Wat doe je ingewikkeld over een fles wijn, zeg? Doe even gewoon, joh!’ Toen besloot hij het te gaan filmen”, legt Dries uit.

En daarmee maakt hij een flinke impact. “Miljoenen mensen begonnen te kijken. Viral noemen ze dat tegenwoordig dan hè? Vroeger riepen ze op straat altijd: ‘Dries, heb je je gele zwembroek nog aan?’ en nu vragen ze: ‘Dries, wil je een wijntje?’”

Drie kinderen

Dries heeft uit meerdere relaties drie kinderen gekregen: twee zoons en een dochter. Zoons Donny en Dave hebben naast een modellencarrière ook een carrière in de tv-wereld gemaakt.

De dochter van Dries, Peggy Tosch, werd geboren toen de volkszanger 21 jaar oud was. Daarna ontmoette Dries de vrouw met wie hij later Dave en Donny kreeg. Dries vertelde aan Story dat de band met zijn dochter Peggy pas kwam toen zijn ex Luciënne en hij zoons Dave en Donny kregen. Dat zou misschien kunnen komen omdat zijn toenmalige vriendin hem op zijn 21e overviel met de melding dat zij zwanger was. “Ik was er helemaal nog niet aan toe om vader te worden. Maar ik was verliefd, vond alles goed. Vier jaar later was die verliefdheid over en liep de relatie tussen de moeder van Peggy en mij stuk.”

Dries Roelvink en zijn dochter Peggy tijdens Dries zijn boekpresentatie. Beeld: BrunoPress

Toen hij een relatie met Luciënne kreeg en later Dave en Donny verwelkomde, verwaterde het contact tussen hem en Peggy. “Luciënne vond het lastig om met Peggy geconfronteerd te worden – laat staan dat ze voor haar wilde zorgen. Ze maakte me duidelijk dat als ik die kleine wilde zien ik dat dan maar buiten de deur moest doen.”

Op de koffie

Tegenwoordig is het contact wat beter, ook toen Dries een nieuwe liefde vond in zijn nieuwe partner Honoria, met wie hij nu al twaalf jaar getrouwd is. Peggy en Dries bellen elkaar op verjaardagen en ze komt af en toe op de koffie. “Laatst was ze er weer en het klinkt misschien absurd, maar toen Peggy de woonkamer inliep hoorde ik mezelf in gedachten zeggen: Dries, dit is je dochter. Het is net alsof ik het zelf af en toe nog niet geloven kan. Misschien voelt Peggy wel hetzelfde.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Peggy (@peggytosch)

Familie

Gelukkig is aan de foto’s wel te zien dat de relatie tussen Peggy en haar vader en broers een stuk is verbeterd. Peggy leeft zo te zien een gelukkig leven met haar eigen gezin, apart van de Roelvinkjes, al omarmt ze die kant van haar familie inmiddels ook zeker.

Bron: Archief Beau Monde, Tips en Weetjes, Gewoon Voor Hem | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws