Hertogin Meghan: ‘Het is heel fijn om weer terug te zijn in het VK’

De Sussexes schitteren tijdens hun terugkeer naar Engeland.

Bijna als vanouds: prins Harry en hertogin Meghan zijn deze week op Engelse bodem te vinden om een aantal goede doelen te bezoeken. Voor de Duchess is het de eerste keer dat ze weer aan het werk is in Engeland sinds de royal exit, en zo te horen bevalt dat haar wel.

One Young World Summit

Meghan Markle hield maandagavond een toespraak bij de One Young World Summit in Manchester, een organisatie waarvan de hertogin al sinds 2014 deel uitmaakt. “Toen ik gevraagd werd om raadgever te worden bij One Young World zei ik volmondig ja! One Young World nodigt jongvolwassenen van over heel de wereld uit die actief meewerken aan het veranderen van het socio-politieke landschap. Het zijn afgevaardigden die zich uitspreken tegen het schenden van mensenrechten, milieucrises, gendergelijkheidsproblemen, discriminatie en onrechtvaardigheid”, vertelde Meghan afgelopen maand op de social media van de organisatie.

Meghan verscheen van top tot teen in het vuurrood bij de bijeenkomst. Een niet te missen terugkeer!

Terug in het VK

“Het is heel fijn om terug te zijn in het Verenigd Koninkrijk, het is heel fijn om terug te zijn met jullie allemaal bij One World”, aldus Meghan in haar speech. Ook vertelt ze dat ‘de cirkel rond’ is nu prins Harry bij haar werk voor One Young World kan zijn. “Ik ben dolblij dat mijn man er deze keer bij is, om mijn respect voor deze organisatie, en alles dat het bereikt, met eigen ogen te kunnen zien. One Young World was al een belangrijk deel van mijn leven voor ik hem ontmoette, dus om hier weer samen te komen op Britse bodem, met hem aan mijn zijde, voelt alsof de cirkel rond is.”

Door naar Duitsland

De Sussexjes bezoeken deze week meerdere organisaties in Engeland en maken ook een uitstapje naar Duitsland, om de voorbereidingen van de volgende Invictus Games bij te wonen, de sportwedstrijd voor veteranen waarvan prins Harry de oprichter is. Of er ook een bezoekje aan de Queen in Schotland op de planning staat? Dat is nog niet bevestigd. Wel weten we dat Archie en Lili niet met hun ouders zijn meegereisd.

Bron: PEOPLE, Town & Country | Beeld: BrunoPress

 

Laatste nieuws