Zo maakte Kate haar coupe klaar voor de herfst

Niet dat we ooit dode punten bij de hertogin hebben gezien...

Nieuw seizoen, nieuwe coupe. Zoals we van Kate gewend zijn, betreft het geen drastische verandering, maar ook met een eenvoudig kappersbezoek geef je al een nieuwe draai aan je look. It’s all in the details!

Puntjes eraf

Na een lange zomervakantie verscheen Kate – toen nog de hertogin van Cambridge, nu prinses van Wales – deze week voor het eerst weer in beeld. Woensdag bracht ze namelijk haar drie kinderen voor de allereerste keer naar hun nieuwe school nabij Windsor. Oplettende royaltyliefhebbers zagen meteen dat Kate zichzelf voor dit nieuwe seizoen een nieuwe coupe had aangemeten. (Dit was een dag voor het overlijden van haar schoon-grootmoeder).

Stukje eraf! Beeld: BrunoPress

Met nadruk op oplettende, want het gaat maar om een klein verschilletje. Er is een stuk van Kates lange lokken af – niet dat we de prinses ooit met dode haarpunten hebben gezien, maar voorkomen is beter dan genezen – in vergelijking met haar laatste verschijning begin augustus. Ook lijkt het erop dat Kate meer laagjes heeft laten knippen, vooral bij haar voorste lokken. Toch weer een frisse nieuwe look!

Kate op 2 augustus. Beeld: BrunoPress

Haardonatie

Kate blijft al jarenlang trouw aan haar signature style, loshangende, lange, bruine lokken met een slag erin geföhnd. Een van de grootste veranderingen die we in de afgelopen jaren bij de prinses hebben gezien, was toen ze een stuk van haar beroemde haar liet knippen voor het goede doel.

In 2017 doneerde ze anoniem bijna 18 cm haar aan Little Princess Trust, een organisatie die pruiken maakt voor kinderen die door chemotherapie of bestraling hun eigen haar hebben verloren.

Hertogin Kate met een korter kapsel, niet lang na haar haardonatie in 2017. Beeld: BrunoPress

Na deze bijzondere donatie viel Kates haar op schouderlengte. “Het is prachtig om te bedenken dat iemand, of meerdere personen waarschijnlijk, een pruik heeft ontvangen met daarin het haar van prinses Kate”, vertelde een woordvoerder van de Little Princess Trust over de donatie aan PEOPLE. “Het is een lief gebaar, een geweldige manier om aandacht te vragen voor dit goede doel, en het is beeldschoon haar – we verlangen allemaal naar zulk haar!”

Bron: PEOPLE | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws