De Duchess of York schittert op de rode loper

Sarah straalt in smaragdgroen!

Sarah Ferguson pakte gisteravond flink uit! De hertogin van York verscheen in een prachtige smaragdgroene jurk op de rode loper. 

Smaragdgroen op de rode loper

Hoewel het VK nu in rep en roer is vanwege de gezondheid van de Queen, gingen gisteren alle glam events nog gewoon door. De hertogin van York had gisteravond een prestigieus evenement in de agenda staan, namelijk de première van The Son tijdens het filmfestival in Venetië. Sarah Ferguson pakte dan ook flink uit met haar outfit. De hertogin heeft een grote passie voor mode, maar ook een dure smaak, aangezien ze een jurk droeg van ruim 1.700 euro. We moeten wel toegeven dat ze er prachtig uitzag in een stijlvolle, smaragdgroene jurk van Reem Acra. De japon werd in de taille vastgezet met een gouden broche bomvol fonkelende diamanten – die ook terugkomen in de mouwen.

High class

De high class look werd afgemaakt met een paar zwarte stiletto’s, een zilveren druppelketting met bijpassende oorbellen en een stijlvolle groene clutch die perfect bij haar jurk matchte. Sarah werd vergezeld op de rode loper door zakenman Francois-Marc Sastre, die er ook goedgekleed uitzag in een strak pak. Het leverde een aantal prachtige plaatjes op!

In de boeken

Het was weer een outfit voor in de boeken! En over boeken gesproken…Fergie heeft onlangs een book deal gesloten voor maar liefst 22 (!) nieuwe boeken, waarvoor ze inspiratie uit haar eigen leven haalt. De hertogin maakte decennia geleden al naam als kinderboekenschrijfster, maar vandaag de dag waagt Sarah zich liever aan romans. Dat uitgevers ook in die stukjes schrijfwerk wel brood zien, blijkt uit de gigantische deal die Fergie met het Australische Serenity Press heeft gesloten. De Duchess mag komende jaren aan de slag met 22 boeken, te beginnen met een serie Young Adult-romans. Wij zijn benieuwd!

Bron: Hello! Magazine, Beau Monde archief | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws