Wie is die vermeende liefdesbaby van Charles en Camilla?

De man zegt nieuw bewijs te hebben dat hij de zoon is van de kersverse koning.

Sinds de jaren negentig gaan er al geruchten rond over een vermeende liefdesbaby van koning Charles en koningin-gemalin Camilla. Een man uit Australië beweert dat hij de zoon is van de kersverse King en Queen Consort. Maar kan dat wel? 

Liefdesbaby Charles en Camilla

De relatie van Charles en Camilla heeft de nodige ups en downs meegemaakt. Op jonge leeftijd vonden ze elkaar, maar tot een huwelijk kwam het niet. Camilla trouwde met Andrew Parker Bowles, en Charles met Diana. Hoewel het erop leek dat de twee het geluk bij iemand anders hadden gevonden – met kinderen en een glansrijke toekomst voor zich – kwamen ze toch weer bij elkaar terecht. Maar er is er in het verleden meer gebeurd dan we weten?

Ene Simon Dorante-Day roept al jaren dat hij het geheime kind van de koning en koningin-gemalin is. Sinds 2018 vecht hij zelfs aan dat er een vaderschapstest moet worden gedaan. Charles en Camilla lijken hier uiteraard weinig interesse in te hebben. Slecht nieuws voor hen, want de man zegt dat hij “niet zal rusten” totdat de zaak voorbij is.

‘Bewijsstukken’

Er zijn heel veel vraagtekens te zetten bij verhaal van Dorante-Day – hoeveel foto’s en bewijsstukken hij ook deelt. Hij woont nu in het Australische Queensland, maar hij werd op 5 april 1966 in het Engelse Portsmouth geboren. Toen hij acht maanden oud was, werd hij geadopteerd. Zijn adoptiegrootouders hadden voor Queen Elizabeth en prins Phillip gewerkt in een van hun koninklijke huishoudens. Simon beweert dat zijn grootmoeder hem herhaaldelijk en rechtstreeks heeft verteld dat hij de zoon was van Charles en Camilla. Op Facebook deelt hij voortdurend foto’s van hemzelf en van de royals om zijn gelijk te halen.

Ziekenhuis

Daarnaast claimt hij ook dat het ziekenhuis dat op zijn geboorteakte staat vermeld gedurende het hele decennium dat hij werd geboren geen baby’s heeft verwelkomd, en ook dat de ouders die op de geboorteakte staan niet kloppen.

Eén belangrijk detail lijkt Simon even te missen. Charles en Camilla leerden elkaar pas kennen in 1970, vier jaar ná zijn geboorte…

Kortom, een hoop beweringen vanuit hem, maar weinig geluid vanuit de koning en koningin-gemalin. Of hij nu echt sprekend op Charles en Camilla lijkt, dat laten we maar even in het midden.

Bron: Express.co | Beeld: BrunoPress, Facebook

Laatste nieuws