Dit zijn de knappe kleindochters van Queen Consort Camilla

Zeldzame foto's van Eliza en Lola.

Naast twee ‘stiefkleindochters’, prinses Charlotte en (prinses) Lili, heeft koningin-gemalin Camilla ook biologische kleindochters uit haar eerste huwelijk. Van de twee waren nauwelijks foto’s bekend, tot een heugelijke en een droevige mijlpaal dit jaar. Dit zijn dus de knappe Lola en Eliza!

Lola Parker Bowles

De oudste kleindochter van Queen Consort Camilla is Lola Rosalind Parker Bowles. Zij werd in 2007 geboren als eerste kind van Camilla’s zoon Tom en zijn vrouw Sarah. Lola viert op 9 oktober alweer haar vijftiende verjaardag. Van Lola als tiener hadden we nog nooit kiekjes gezien, tot Camilla’s 75ste verjaardag deze zomer. Bij een feestelijke lunch op een zo te zien winderige dag kwam ook Lola, hier naast haar vader Tom, opdagen.

Tom Parker Bowles met dochter Lola, juli 2022. Beeld: BrunoPress

Een knuffel met oma Camilla:

Camilla knuffelt haar oudste kleindochter. Beeld: BrunoPress

Eliza Lopes

Een paar maanden na Lola werd Camilla’s tweede kleindochter geboren. Op 17 januari 2008 verwelkomden Laura Lopes, de dochter van Camilla, en haar echtgenoot Harry Lopes hun dochtertje. Eliza Lopes is nu veertien jaar oud. In tegenstelling tot haar granny leeft ze volledig buiten de schijnwerpers, al had ze haar big moment of fame tijdens de bruiloft van prins William en Kate Middleton. Daarbij was de toen 3-jarige Eliza bruidsmeisje.

Tijdens de royal wedding van William en Kate: Michael en Carole Middleton, prins Charles met Eliza Lopes, Camilla. Beeld: BrunoPress

Daarna bleef deze kleindochter van Camilla buiten beeld, tot de begrafenis van Queen Elizabeth eerder deze week. Eliza is de jonge brunette die vooraan staat.

Eliza Lopes loopt voorop, net achter haar waarschijnlijk haar nichtje Lola. Ze word gevolgd door haar moeder Laura en oom Tom. Beeld: BrunoPress

Oma Camilla

Koningin-gemalin Camilla appt graag heen en weer met haar kleinkinderen, vertelde ze eerder dit jaar aan de Britse Vogue. “Het is heel leuk om een berichtje te krijgen. We kunnen van heel jonge mensen leren en zij leren ook van ons. Zo is het altijd geweest. Het leuke aan oma zijn is dat je [de kleinkinderen] af en toe kunt verwennen, hen iets kunt geven wat ze van hun ouders niet mogen hebben”, liet de royal oma weten aan het modemagazine.

Camilla vindt het leuk, maar spannend, die tienerkleindochters. “De meiden beginnen nu in de ban te raken van kleding en make-up. Het is best beangstigend als je hen dan ziet verschijnen met gaatjes in hun oren, een hoop nieuwe make-up en gek gekleurd haar.”

Bron: Town & Country, Vogue UK, PEOPLE | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws