Luxemburgse royals als hippe opa & oma

Prinses Amalia is er ook bij.

Lees ook

Ze zijn groothertog en groothertogin, maar bovenal grootouders. Henri en Maria Teresa van Luxemburg laten zien dat ze ook gewoon opa-en-oma-dagen inplannen met hun adorable kleinkinderen.

Jonge prinsen en prinsessen buiten de spotlight houden? Daar doen ze in Luxemburg niet aan. Groothertog Henri en groothertogin Maria Teresa zijn dol op hun kleinkinderen en dat mag het hele groothertogdom weten ook. Gewapend met regenbestendige jas en professioneel fotograaf namen ze drie van hun kleinkinderen mee naar de dierentuin voor een herfstig uitje.

© Claude Piscitelli via monarchie.lu

Het levert in ieder geval lieve plaatjes op. Goede promotie voor de monarchie én voor de dierentuin, Parc Merveilleux de Bettembourg.

© Claude Piscitelli via monarchie.lu

Henri en Maria Teresa namen drie van hun kleinkinderen mee. Prinsje Charles, de toekomstige groothertog en een veel geziene jonge royal in Luxemburg. Maar ook prinses Amalia en prins Liam, de kleinkinderen die minder vaak in het openbaar verschijnen.

© Claude Piscitelli via monarchie.lu

Op haar persoonlijke Instagram-account toont de groothertogin zich wel vaker een trotse oma. Zo deelde ze gisteren een selfie om de vijftiende verjaardag van kleinzoon prins Noah te vieren. Hip!

Het groothertogelijk paar heeft vijf kleinkinderen: prins Gabriel (16) en prins Noah (15), de zoons van prins Louis, prinses Amalia (8) en prins Liam (5), de kinderen van prins Félix, en prins Charles (2), de zoon en opvolger van erfprins Guillaume.

Bron & beeld: Monarchie.lu © Claude Piscitelli 

Laatste nieuws

Zie ook