John Travolta deelt lief eerbetoon aan Oliva Newton-John voor verjaardag

De acteur geeft duidelijk veel om 'zijn' Olivia.

Lees ook

Ze straalden samen op het witte doek als bad boy Danny Zuko en good girl Sandy Olsson, en door de jaren heen bleven John Travolta en Olivia Newton-John altijd goed bevriend. Het overlijden van de actrice kwam dan ook hard bij hem aan. Vandaag zou de actrice 74 jaar zijn geworden, en daar staat Travolta op Instagram kort bij stil.

Hechte vriendschap

De bond die Travolta en Newton-John hadden, was heel bijzonder. In 1978 maakten zij furore als de iconische Danny en Sandy in Grease, en in 1983 was het duo één van de weinig lichtpuntjes in de verder finaal door critici afgebrande film Two of a Kind.

Decennialang bleven de twee goed bevriend. In 2019 kropen ze ruim 40 jaar na de film nog één keer in de huid van Danny en Sandy door samen op te treden op de openingsavond van Meet ‘N Grease, een Grease-meezingevenement.

Verjaardag

Vandaag, wat Olivia’s 74e verjaardag geweest zou zijn, laat Travolta niet onopgemerkt voorbijgaan. Op Instagram deelt hij een kiekje uit de oude doos, met daarbij de tekst: “Fijne verjaardag, mijn Olivia”.

john travolta

Overlijden

Ook toen Olivia Newton-John overleed, deelde John Travolta zijn gedachten via Instagram. “Mijn liefste Olivia, jij maakte al onze levens zoveel beter. Jouw impact was ongelofelijk”, schreef hij toen bij een oude foto van Olivia. “Ik houd zo veel van je. We zullen elkaar weer zien en allemaal weer samen zijn. De jouwe vanaf het eerste moment dat ik je zag, voor altijd! Jouw Danny, jouw John.”

Bron: Instagram @johntravolta | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook