Gigi Hadid inspireert comeback van fashion-klassieker

Een moderne twist op de klassieke look.

We laten ons graag inspireren op stijlgebied. Door royals, door celebs, en nu en dan ook door influencers. Want wat die jonge generatie kan, dat kunnen wij ook! En omdat de trend cycle nu eenmaal graag inspiratie uit het verleden haalt, kunnen wij nu weer een gouwe ouwe afstoffen: de midi-rok! Gigi Hadid geeft alvast het goede voorbeeld.

Knee-high boots

Enne, miss Hadid heeft een favoriet item waar ze haar midirokken mee combineert: de knee-high boot! Dat is echter één van de vele manieren waarop je de midirok stylet. De semi-lange rok is namelijk ontzettend veelzijdig.

Naast haar khaki-kleurige versie van de rok die Gigi combineert met een groot bomberjack, heeft ze ook deze herfstige zandkleurige rok gemaakt van suède die ze droeg in Milaan. Herfstiger dan dat wordt het niet wat ons betreft!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bella 🦋 (@bellahadid)

Met het koudere weer willen we heel graag wegkruipen in onze favoriete truien. Combineer die eens met een midirok, zodat je naast comfortabel ook nog fashionable bent. Een gouden combo!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Fleur (@fleurraffan)

Uiteraard staat de midirok ook hartstikke classy en hij is net wat warmer dan een klassieke rok. Perfect voor kantoor met een mooie blazer!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anne – Amsterdam (@thestylevisitor)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jane Aldridge (@seaofshoes)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Mus (@sylviemus_)

Mix & match

Wat opvalt bij alle outfits met midirokken is dat ze gecombineerd worden met wijde tops, blazers en blousen. Het is dus helemaal oké om wijd op wijd te dragen bij de midirok. Dat is ook te zien aan de boots die veel influencers bij de rok dragen. Normaliter is het altijd verstandig om bij een wijd item iets strakkers te dragen, voor het juiste contrast tussen de kledingstukken. Bij de midirok mag je de shape verlengen door een grove trui, oversized bomberjack of chunky boots voor een instant fashionista gevoel en vooral een lekker warme outfit. Dat wordt naar hartenlust mixen en matchen!

Bron: Grazia, Who What Wear | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws