Zien: dit is het Nederlandse nichtje van zusjes Gigi en Bella Hadid

De goede looks zitten duidelijk bij de Hadid en Van den Heriks in de genen!

Dat de bloedmooie Hadid-zusjes hun roots in Nederland hebben, wist je inmiddels mogelijk al. Maar wist je ook dat Gigi en Bella Hadid een prachtig nichtje hebben dat gewoon in ons kleine kikkerlandje woont? We stellen je even aan haar voor.

Familie Hadid – Van den Herik

Bella en Gigi zijn inmiddels niet meer uit de spotlights weg te denken. Als influencers, modellen, en all-round glamourvrouwen verschijnen zij bij ongeveer elk glam-evenement. Met Gala? Check. Front row bij de meest luxe modehuizen? Dubbelcheck – mits ze niet zelf op de catwalk verschijnen. Peperdure feestjes en VIP-plekken? You bet!

Als dochters van de Jordaans-Amerikaanse vastgoedhandelaar Mohamed Hadid en het Nederlandse model Yolanda Hadid (geboren als Yolanda van den Herik) hebben zij hun roots echter stevig in onze poldergrond. Yolanda was van 1994 tot 2000 getrouwd met de vastgoedmagnaat, en uit dit huwelijk kwamen drie kinderen: zoon Anwar, en zussen Jelena (Gigi) en Isabella (Bella) Hadid.

Nichtjes

Hoewel het huwelijk niet lang standhield, zijn de familiebanden bij de Hadids duidelijk bijzonder sterk. We zien regelmatig kiekjes van Gigi en Bella samen backstage of op de cover van een magazine. De modellen-genen zitten obviously in de familie!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by YOLANDA (@yolanda.hadid)

Van den Herik

En dat blijkt ook als je verder kijkt naar de familie Hadid-Van den Herik. Inmiddels is Joann van den Herik namelijk ook een bekend gezicht in de modellenwereld. Op haar Instagram heeft het body positive model inmiddels meer dan 267.000 volgers, en deelt ze regelmatig prachtige kiekjes van haar modellenwerk. In haar bio staat dan ook trots: ‘a body confident Dutchie living in NYC’.

Maar ook aan deze kant van de oceaan hebben de Hadids nog een nichtje dat hard werkt aan haar carrière – en duidelijk de goede genen van haar supermodellenfamilie heeft meegekregen. Natuurlijk is Joann van den Herik ook een geboren en getogen Nederlandse. Maar goed, nu zij van The Big Apple haar thuis heeft gemaakt, blijft er in Nederland nóg een prachtig nichtje van de Hadid-zusjes over.

We hebben het natuurlijk over Lizzy van den Herik. Het zusje van Joann en nichtje van de Hadid-zusjes deelt regelmatig op Instagram de mooiste foto’s. De familiegelijkenis spat er direct van af!

Muzikaal talent

Maar nog belangrijker: deze Nederlandse dame bezit ook een gouden keeltje. Zo heeft ze inmiddels meerdere singles en EP’s en een volledig album uitgebracht. Ook hiervan deelt ze regelmatig prachtige video’s.

Eind 2021 straalde Lizzy nog op de planken van het DeLaMar West Theater in de musical Held;. Deze draaide om inlusiviteit, diversiteit en mental health, liet ze weten via Instagram. En naast haar modieuze outfit-kiekjes, deelt Lizzy regelmatig behind the scenes foto’s en video’s vanuit de studio.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lizzy 🐉 (@lizzyvdherik)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Ook komt de familie af en toe voor grote feestdagen bij elkaar. Zo deelde Bella in december 2019 een lieve video met Joann én Lizzy, met de caption “a very Dutch Christmas”. Awwh!

De afgelopen jaren hebben we overigens weinig familiekiekjes samen gezien, maar goed: met een pandemie en een oceaan in de weg was reizen ook niet heel makkelijk. Wie weet zien we de Hadid – Van den Heriks binnenkort dan eindelijk weer samen. Reunited at last!

Bron: Grazia, Instagram @lizzyvdherik, Instagram @bellahadid | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws