Hier shop je het betaalbare pak van Máxima

Na al de glitter and glamour gaat Máx weer back to normal.

Afgelopen donderdag was het voor koning Willem-Alexander en koningin Máxima de laatste dag van hun staatsbezoek aan Zweden. Al eerder schreven we over de knallende look van Máx op deze laatste dag, en hoewel dit zomaar een peperdure outfit had kunnen zijn, heeft de koning ‘m gewoon geshopt bij de Zara!

Trendy

Hoewel Máx niet vies is van een prachtig designerpak, laat de koningin door deze outfitkeuze weten dat ook zij de balans opzoekt in haar garderobe. Een pak met paarse kleuren, felroze accenten en prachtige accessoires, dat is waar we Máxima afgelopen donderdag in konden bewonderen. Een regelrechte hit in the world of fashion.

Máxima Zara
Beeld: Brunopress

Zara

En wat dit prachtige pak nóg mooier maakt, is dat het dus super betaalbaar is! Het pak komt namelijk uit de huidige collectie van de Zara. Dat niet alleen couture er koninklijk uitziet, bewijst Máxima met deze outfitkeuze.

Wil jij er dus net zo fashionable bijlopen als onze prachtige koningin? De complete look – broek en blazer – shop je voor ongeveer € 160. Dat laat je toch niet hangen?

Bron: HLN | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws