Royal vuurdoop voor Jordaanse Rajwa

De outfit van de aanstaand kroonprinses had een bijzonder zoet detail.

Ze is nĆ³g geen kroonprinses, maar lang zal het niet meer duren. De 28-jarige Rajwa Al-Saif maakte gisteren voor het eerst een verschijning in het openbaar sinds de aankondiging van haar verloving met kroonprins Hussein. Een echte royal vuurdoop dus, waar zij zich glansrijk doorheen manoeuvreerde ā€“ mĆ©t een subtiele nod naar haar toekomstige echtgenoot in haar outfit.

Eerste uitje

In augustus werd de wereld voor het eerst voorgesteld aan Rajwa ā€“ een Saoedisch designer en de kersverse verloofde van Jordaanse kroonprins Hussein. Nu, twee maanden later, maakt het kroonprinselijk paar hun eerste gezamenlijke uitje. Samen trokken zij eropuit voor een expositie over de Hasjemietische geschiedenis van JordaniĆ«. Op zijn Instagram deelde Hussein enkele kiekjes van het uitstapje dat zij samen maakten met zijn oudoom, prins Hassan bin Talal.

“Er is niemand die meer weet over de Jordaanse geschiedenis en onze HasjemietischeĀ legacy dan mijn oudoom El Hassan”, schreef hij bij de foto’s.

Designers

En naast dieĀ royal duties,Ā liet de toekomstig kroonprinses zich ook nog eens op haar elegantst zien met een outfit die direct geĆÆnspireerd lijkt op haar immer stijlvolle schoonmoeder, koningin Rania. De Jordaanse style-experts van blog Queen Rania Style weten elk element van de look te duiden. Een simpele witte katoenen bloes, met daarbij een designerrok van Alexander McQueen met bijpassende riem vormen de basis van de outfit. Een witte handtas van Gucci en een stel Manolo’s maken de boel keurig af.

Maar alle ogen waren gericht op het halssieraad van de aanstaand prinses. Zij droeg namelijk een zilveren ketting met de initialen van haar aanstaandeĀ hubby en haarzelf, gelinkt met een hartje. Zoet, subtiel, en stylish: wij kunnen niet wachten op alle andere outfits die we de komende tijd van Rajwa te zien zullen krijgen!

Bron: People, Queen Rania Style | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws