Prinses Leonor is terug in Spanje (en niet te missen!)

Terug uit Wales, en dat mag gezien worden: wát een powerpak!

Vandaag begint de herfstvakantie in Wales, maar prinses Leonor van Spanje kneep er al iets eerder tussenuit. Gisteravond was de kroonprinses en klasgenote van prinses Alexia alweer terug in haar thuisland om een concert bij te wonen. En dat Leonor back in town was, mocht gezien worden. Wat een royal modeshow schotelden de Spanjaarden ons weer voor!

Prinses van Asturië

Leonor begon een dagje eerder aan haar herfstvakantie om de feestelijkheden rondom de prijsuitreiking van de Prinses van Asturië-stichting bij te wonen. Een goed excuus, want Prinses van Asturië is haar eigen titel. En met meerdere royals in de schoolbanken zal het Atlantic College daar niet moeilijk over doen: zo kreeg prinses Alexia eerder ook eens vrij van de Welshe kostschool om Koningsdag te vieren.

Dat Leonor haar vakantietijd gebruikt om haar royal duties te vervullen, mag gezien worden. Bij een concert aan de vooravond van de prijsuitreiking verscheen ze in een niet te missen fuchsia pak. Het moge duidelijk zijn: de Prinses van Asturië is back!

Ook Leonors moeder, koningin Letizia, en zusje, prinses Sofía, liepen er fashionable bij. Leti laat zoals we gewend zijn geen kans onbenut om haar afgetrainde lichaamsdelen in de spotlights te zetten, gisteravond waren haar killer arms weer eens aan de beurt.

Beeld: ProShots

Prinses Sofía ging voor budget glam met dit elegante jurkje van THE-ARE. De royal tiener lijkt altijd een stuk vrolijker als haar grote zus weer in beeld is, zo ook gisteravond.

Beeld: ProShots

Dit is nog maar het begin van een paar volle dagen voor de Spaanse royals. Vanavond deelt prinses Leonor de awards uit, morgen gaat de Prinses van Asturië traditiegetrouw bij de winnaar(s) langs. Daarna is er hopelijk nog wat tijd over voor een échte herfstvakantie. En een leuk feestje, want maandag viert de kroonprinses haar zeventiende verjaardag.

Ook Alexia laat zich zien

Leonors koninklijke klasgenote, prinses Alexia, gaat voor een ander schema. Zij begint vandaag in alle rust aan haar herfstvakantie, maar heeft aan het einde van haar vrije week nog een momentje in de schijnwerpers. Op vrijdag 4 november poseren koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Amalia, prinses Alexia en prinses Ariane namelijk samen voor de pers. Krijgen we dan ook weer zo’n fluoriserend powerpak te zien?

Bron: Paris Match, RVD | Beeld: ProShots

Laatste nieuws