Chic! Prinses Sofía in Carolina Herrera

Hoewel Letizia de koningin van de betaalbare fashion is, hebben haar dochters soms een wat duurdere smaak.

Spanje vierde gisteren zijn Nationale Feestdag. Zonder kroonprinses, maar met een fashionable Letizia en Sofía.

Leonor slaat over

Op 12 oktober herdenkt Spanje met een groots militair defilé de aankomst van Columbus in Amerika (nu 530 jaar geleden). Terwijl Madrid feest viert, studeert Leonor, kroonprinses van Spanje, hard door in Wales. De future queen zit daar op de kostschool waar ook prinses Alexia en bijna-naamgenoot gravin Leonore van Oranje hun lessen volgen. Leonors zusje, prinses Sofía, nam wel een dagje vrij van school om haar ouders te vergezellen.

Beeld: ProShots

Budget couture

Hoewel Letizia de koningin van de betaalbare royal fashion is, shopt ze ook graag een duurder japonnetje bij Carolina Herrera. En dat blijkt voor haar dochters niet anders te zijn.

Leti zelf verscheen in een deftig polkadotjurkje van Vogana, met een prijskaartje van zo’n 260 euro. Oftewel: een koopje in koninklijke kringen. Prinses Sofía ging daarentegen wel voor de couture-hofleverancier van de Spaanse royals, met een korte jurk uit een eerdere collectie van Carolina Herrera.

Beeld: ProShots

Alles draait om evenwicht, dus prinses Sofía houdt het verder simpel. Lose lokken, effen ballerina’s en geen accessoire te bespeuren. Maak het nooit té glamorous, dat devies heeft Letizia haar dochter duidelijk meegegeven. Net als haar voorliefde voor Carolina Herrera.

Bron: UFO No More | Beeld: ProShots

Laatste nieuws