Fashion twins: koningin Letizia leent weer een jurk van prinses Leonor

Sharing is caring, toch?

Wellicht herkenbaar: op een gegeven moment ben je groot genoeg om de jurken van je moeder te passen en leen je er af en toe een. In de royal land gebeurt dat ook, maar dan andersom. Zowel onze eigen koningin Máxima als koningin Letizia van Spanje worden regelmatig in jurken van hun dochters gespot. Gisteren was dat ook weer het geval.

Jurk van Leonor

Koningin Letizia van Spanje reisde gisteren af naar het hoofdkantoor van UNICEF. Ze was daar aanwezig om een meeting van de UNICEF Spanish Committee bij te wonen. Voor de gelegenheid droeg ze een rood-witte jurk met patroon en bruine espadrille-sleehakken. De oplettende kijker zag het meteen: exact die jurk droeg Letizia’s oudste dochter, prinses Leonor, vorige maand bij een show in Los Teatros del Canal.

Fashion twin moment

De jurk waar het om gaat, is van het merk Dándara. Hij is nog steeds te verkrijgen op hun website en kost slechts 40 dollar. Niet slecht voor een royal fashion piece! Prinses Leonor combineerde de jurk met lichtbruine espadrille-sleehakken en een schoudertas in dezelfde kleur. Zie hieronder het fashion twin moment van moeder en dochter:

leonor-jurk

Prinses Leonor in de Dándara-jurk op 25 juni. Beeld: BrunoPress

letizia-jurk

Koningin Letizia in diezelfde jurk op 27 juli 2022. Beeld: BrunoPress

Bijzondere gewoonte

Het is niet de eerste keer dat Letizia een kledingstuk uit de kast van een van haar dochters leent. In april werd de Spaanse vorstin al gespot in een jas die haar oudste dochter ook gedragen had. Daarnaast is ze meerdere keren bij evenementen gezien in een jurk van haar schoonmoeder, Sophia van Griekenland.

Met het lenen van andervrouws jurken komt Letizia nog wel weg, maar in mei was er sprake van een misser. Toen bleek bij de Reina Letizia 2022 awards dat Letizia en winnares Immaculada Vivas Teson hun oog op exact dezelfde jurk hadden laten vallen en hem zelfs met hetzelfde soort schoeisel combineerden. Ai!

Bron: PEOPLE | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws