Máxima leent opnieuw uit de kledingkast van Amalia

De koningin is weer eens in de garderobe van haar dochter gedoken om haar outfit aan te vullen.

Lees ook

Nu prinsessen Amalia, Alexia en Ariane hun pubergroeispurt hebben gehad, kunnen ze op z’n tijd kleding van hun stijlvolle moeder lenen. Maar andersom gebeurt het ook, gister dook Máxima nog in de kledingkast van haar oudste dochter voor een leuk accessoire. 

Werkbezoek om de hoek

We weten inmiddels dat Koningin Máxima en de drie A’tjes graag in elkaars garderobe neuzen. Voor speciale gelegenheden mogen Amalia, Alexia en Ariane af en toe een item van hun moeder dragen. Maar gisteren waren de rollen omgedraaid.

Op de agenda: een werkbezoek aan de Hogeschool Leiden. Als erevoorzitter van MIND US bracht de koningin in het kader van studentenwelzijn in het vervolgonderwijs een bezoekje aan de school – en daar hoefde ze zich dit keer niet ver voor te laten rijden. Onlangs hebben vijf Leidse partijen de Verklaring Studentenwelzijn getekend. Máxima ging daarom het gesprek aan om te horen hoe dit tot stand is gekomen en wat de toekomstplannen zijn.

Touch of Amalia

Voor de gelegenheid trok Máx een zakelijke outfit uit de kast. De koningin ging voor een aansluitende witte jurk van Massimo Dutti. Met de cognackleurige riem van Vaincourt krijgt de look wederom een Amalia-touch. De kroonprinses droeg dezelfde riem namelijk eerder tijdens een zomershoot met haar ouders en zusje. En ook de jurk kan je bekend voorkomen. Deze droeg Máxima vorige maand nog tijdens de Koningsspelen, maar toen met een andere bruine ceintuur. De koningin laat weer eens hoe je met dezelfde items verschillende outfits kunt samenstellen.

Máxima Amalia
Links: Máxima tijdens het werkbezoek in Leiden – Midden: Amalia tijdens de zomershoot in 2020 – Rechts: Máxima tijdens de Koningsspelen 2022. (Beeld: Brunopress)

Wat we zeker weten is dat de bruine riem al minimaal twee jaar in de la van Amalia ligt. Zij droeg hem namelijk tijdens een fotosessie in de tuin van Huis ten Bosch in 2020. De prinses combineerde hem zelf destijds met een prachtige lichtblauwe jurk die tot haar kuiten reikte. We kunnen wel stellen dat de Oranjes graag recyclen, en dat vinden wij erg leuk om te zien!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook