‘Meghan vroeg Kate te gast bij haar podcast’

Serena Williams, Mariah Carey, Paris Hilton…het zijn niet de eerste de beste gasten die hertogin Meghan vraagt aan te schuiven bij haar podcast Archetypes. En volgens een bron zou ook Kate, de prinses van Wales, in dit rijtje staan. Zou het?

Podcastgasten

Het gaat de hertogin van Sussex voor de wind wat haar podcastproject betreft. Haar show Archetypes, een podcast over stereotypen en vooroordelen waar vrouwen mee te maken krijgen, verwelkomt wereldberoemde gasten en wordt goed beluisterd. Iedere aflevering gaat Meghan in gesprek met andere famous vrouwen om archetypen onder de loep te nemen en als het even kan de wereld uit te helpen. En volgens een bron zou haar schoonzus, de prinses van Wales, ook op de interviewlijst staan…

Kom je ook?

Volgens koningshuiskenner Neil Sean heeft hertogin Meghan aan prinses Kate gevraagd of ook zij wil aanschuiven bij de podcast om meer te vertellen over hoe ze haar drukke leven als royal combineert met het gezinsleven. Om welke vooroordelen het daarbij zou gaan, wordt niet helemaal duidelijk.

Volgens de royalty-expert is Kate nog niet op het aanbod ingegaan, maar maakt ze misschien wel ruimte voor een podcastopname wanneer ze in december toch naar de VS vliegt voor de Earthshot Prize Awards van haar man, prins William. Dan ook maar meteen de studio in met Meghan? Het zou niet de eerste keer zijn voor Catherine, want eerder schoof de prinses aan bij de podcast Happy Mum, Happy Baby.

Je weet maar nooit…

Toch zetten we een paar vraagtekens bij dit verhaal, want Neil Sean twittert er wel vaker lekker op los en komt niet met een duidelijke bron. Het zou in ieder geval een verrassende afsluiter van dit eerste seizoen zijn, mocht er toch een kern van waarheid in zitten…

Bron: Marie Claire US | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws