Ex deelt zeldzame foto van prins Albert met zijn twee oudste kinderen

Family time ver van het prinsdom.

Hé, daar hebben we Jazmin en Alexandre Grimaldi. Prins Albert van Monaco kiest voor wat family time in New York met zijn twee oudste kinderen.

Jazmin & Alexandre

De familiedynamiek bij de Grimaldi’s lijkt ons altijd wat ongemakkelijk. Prins Albert van Monaco heeft vier kinderen (voor zover we weten), waarvan twee Hoogheden/troonopvolgers/paleisbewoners, en twee niet-royals die ver buiten het prinsdom wonen en jarenlang moesten wachten tot ze door hun vader werden erkend. Maar inmiddels is de band tussen Jazmin (30 jaar), Alexandre (19 jaar) en hun pa prins Albert uitstekend. Nee, op het hof hoeven we niet te rekenen voor kiekjes van Alberts buitenechtelijke kinderen, maar gelukkig hebben we daar Nicole Coste voor.

Nicole is de ex van prins Albert en moeder van zijn zoon Alexandre. Dankzij haar krijgen we nog weleens een kijkje in het leven achter de paleismuren, bijvoorbeeld toen ze een groot interview gaf aan Paris Match over haar zoon en zijn vader.

Familiefoto

Nu deelt Nicole op Instagram ook een zeldzame foto van haar ex Albert met zijn twee oudste kinderen. Helaas is haar account afgeschermd, maar de foto van de prins met Jazmin en Alexandre gaat wel rond op royaltysites en roddelkanalen. Bekijk het kiekje hier. Het is voor het eerst dat er zo’n gezellige familiefoto van de drie uitlekt. Albert wordt wel vaker gefotografeerd met zijn oudste kinderen, maar niet met allebei tegelijk. ‘New York, paternally king‘ schrijft Nicole bij de foto. Eerder begrepen we dat prins Albert woest was op zijn ex omdat ze zo graag uit de school klapt, maar met die band lijkt het nu dus ook wel weer goed te zitten.

Prins Albert was afgelopen week met zijn vrouw Charlene in New York vanwege de daar gevestigde Princess Grace Foundation. Jazmin woonde lange tijd in New York, maar zou recentelijk naar Hollywood zijn verhuisd (om net zo’n carrière als oma Grace na te jagen). Alexandre woonde onder andere in Parijs en Londen.

Bron: Hello! Magazine, Histoires Royales | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws