Nicole Coste deelt foto met prins Albert en zoon Alexandre

Prinses Charlene is weer terug in Monaco, maar dat betekent niet dat Alberts ex Nicole uit beeld verdwijnt...

Lees ook

Charlene is sinds deze week weer terug in Monaco, maar de prinses houdt zich nog even gedeisd. Wie zich wél weer laat zien is Nicole Coste, de geruchtmakende ex van prins Albert.

Hoe zat het ook alweer?

Tijdens de lange afwezigheid van prinses Charlene, die in het buitenland herstelde van ‘fysieke en emotionele vermoeidheid’, trad Nicole Coste meerdere malen op de voorgrond. Nicole is de ex van prins Albert en de moeder van zijn oudste zoon, Alexandre (18). Erg goed opschieten met prinses Charlene kan ze niet. Een paar maanden geleden zei Nicole zelfs dat de gezondheidsproblemen van de prinses ‘karma’ waren, en dat Monaco meer van háár hield. Ouch.

Verjaardagsfoto

Afgelopen maandag vierde prins Albert zijn 64e verjaardag. Hoewel Charlene dus weer terug bij haar gezin is, verscheen de jarige royal in zijn eentje op het paleisbalkon om toegespeeld te worden door een orkestje. Op zich niets vreemds – het paleis heeft laten weten dat prinses Charlene nog steeds herstellende is en voorlopig nog niet in het openbaar verschijnt. Wel zorgde het voor een opgetrokken wenkbrauw dat prinses Charlene op de verjaardag van haar echtgenoot niets liet horen op social media, terwijl Nicole Coste daar een gezellig kiekje met Albert en Alexandre deelde.

“Fijne verjaardag Albert. De wereld zal je erkennen als De Loyale, de Waardige, de KONING”, schrijft een enigszins enigmatische Nicole bij een foto op Instagram. Een bijzondere verjaardagswens, maar gelukkig geen sneer naar Charlene deze keer!

Dichter bij elkaar

Hoewel Nicole en Albert zouden nog altijd een goede band hebben, was de prins van Monaco behoorlijk woest na de uitspraken die zijn ex-geliefde over zijn vrouw heeft gedaan. In januari was Nicole ook aanwezig bij de kerkdienst van Sainte Dévote, een belangrijke gelegenheid voor de Monegaskische royals. Haar aanwezigheid daar was opvallend, helemaal zonder Charlene erbij. Of ze op uitnodiging van prins Albert kwam, is onduidelijk.

Tussen Charlene en Nicole zijn al jarenlang spanningen. Volgens Nicole wordt haar zoon niet goed behandeld wanneer hij in het paleis logeert, en zou de prinses een goede band tussen vader en zoon in de weg staan. “Het is onmogelijk geworden sinds hij met dat meisje is getrouwd”, zei Nicole over de ontmoetingen tussen Alexandre en Albert in 2014. “Ze moest eens aan mijn onschuldige kind denken. Ik wil haar niet aanvallen, maar ik denk dat het jaloezie is en ik snap niet waarom. Ik ben door de hel gegaan om te vechten voor de naam en de toekomst van mijn zoon.”

Bron: Daily Mail, Adelswelt, Le Gossip | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook