Prins Albert woedend op ex na onthullingen over Charlene

De Monegaskische prins neemt geen blad voor de mond.

Lees ook

Al maandenlang gaan er geruchten rond over prins Albert en Charlene van Monaco. De ex-vriendin van de Monegaskische prins doet daar nog even een schepje bovenop. En daar is prins Albert niet blij mee.

Vervelende stiefmoeder

Afgelopen mei vertrok Charlene van Monaco naar Zuid-Afrika. Wat een kort bezoekje aan haar thuisland moest zijn, veranderde door gezondheidsproblemen in maanden weg zijn van huis. Inmiddels zijn we een half jaar verder en is de prinses nog steeds niet terug in Monaco. De geruchtenmolen draait dan ook overuren over de échte reden waarom Charlene nog niet teruggekeerd is in het kleine staatje. Zou de vrouw van prins Albert zich niet thuis voelen in Monaco? Verkeert het huwelijk in zwaar weer?

Dat de ex-vriendin van prins Albert olie op het vuur gooit, helpt dan ook zeker niet mee. Nicole Coste, de moeder van Alberts oudste zoon Alexandre Grimaldi-Coste (18), deed afgelopen september een bijzondere uitspraak over Charlene in een interview met Paris Match. Ze liet doorschemeren dat Charlene niet bepaald een leuke stiefmoeder was voor haar zoon. Zo vertelde ze dat Charlene de kamer van Alexandre in het paleis had gewijzigd toen prins Albert even niet aanwezig was: hij zou voortaan in de vleugel van het paleispersoneel moeten slapen. “Als moeder heb ik geen woorden voor zulke handelingen,” aldus Nicole.

Nicole Coste in Saint-Tropez. Beeld: BrunoPress

Woedend

Vanzelfsprekend was prins Albert niet heel blij toen hij de uitspraak van zijn ex-vriendin las. Tegen het Franse blad Point De Vue vertelt de prins dat hij niet wist dat Nicole zoiets zou zeggen over zijn vrouw. “Ze had me verteld dat ze iets zou vrijgeven. Ik dacht dat het gewoon een verjaardagsfoto zou zijn”, aldus de Monegaskische prins.

Dat Nicole zijn vrouw in een kwaad daglicht zou zetten, had prins Albert niet zien aankomen. Hij heeft er dan ook geen goed woord voor over. “Het was heel ongepast. Ik was woedend toen ik erachter kwam”, laat hij weten aan het Franse blad. Wij vermoeden dat Nicole een vervelend telefoontje heeft ontvangen uit het paleis…

Bron: Hello! | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook