Jaaaaa: The Real Housewives of Amsterdam is nu te zien

We've been waiting for it!

We kijken er op de redactie al weken naar uit nadat we de enthousiaste housewives zelf spraken: de release van The Real Housewives of Amsterdam. Vandaag is het eindelijk zover en staan de eerste twee afleveringen op Videoland. Roseetje inschenken en kijken maar!

The Real Housewives van de hoofdstad

Jarenlang hebben we genoten van de glamoureuze levens van The Real Housewives van New York City, Orange County, Atlanta, Miami, Dallas en Beverly Hills. In het realityprogramma zien we hoe de vrouwen hun gezinsleven combineren met vriendschappen en lucratieve business adventures. Dit jaar strijkt het wereldwijde succesprogramma finally in Nederland neer.

We weten van de Amerikaanse Real Housewives-series natuurlijk dat er, naast al het moois, ook plek wordt gemaakt voor een heleboel drama. In de Amsterdamse variant is dat niet anders, als we de trailer mogen geloven. Want als er al zóveel drama in één trailer wordt laten zien, belooft dat veel goeds voor de afleveringen. And we’re here for it!

Glamour & drama

In juni werd bekendgemaakt dat The Real Housewives of Amsterdam zijn opwachting gaat maken op de Nederlandse televisie. Ben jij benieuwd naar het glamorous leven van de Amsterdamse upper class? Vanaf vandaag nemen we een kijkje in de jetsetlevens van Cherry-Ann Person, Djamila Celina, Hella Huizinga, Kimmylien Nguyen, Maria Tailor, Sheila Bergeik en Susanna Klibansky. “Bereid je voor op glamour, drama en heeeeel veel aromat 💁‍♀️ Er staan twee afleveringen van The Real Housewives of Amsterdam voor je klaar! #RHOAMS” aldus Videoland op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Drama

Onlangs gaven de housewives al aan dat ze erg zin hebben in het avontuur. “Vind het heel leuk om jullie een kijkje te kunnen geven in mijn leven. Mijn gezin, werk en vriendschappen zullen centraal staan. Mooie momenten en minder mooie momenten”, vertelt Maria. Ook Hella kijkt er enorm naar uit: “We maken wat meeeee!!” Dat wordt ongetwijfeld heel juicy. Wij gaan vanavond meteen kijken!

The Real Housewives of Amsterdam is elke donderdag te zien bij Videoland. 

Bron: Grazia | Beeld: Videoland

Laatste nieuws