Zweedse royals kiezen voor sprookjesachtige kerstvideo

Een dansende Estelle en een vrolijke Victor: de Zweedse royals laten zich van hun beste kant zien.

Met royal families die deze week de kerstkaarten weer rondsturen, was het wachten op de kerstvideo van de Zweedse royals. Waar vorig jaar prinses Estelle de hoofdrol pakte, is het dit jaar de beurt voor een bijzonder sprookjesfiguur. En dat levert magische beelden op! 

Kerstvideo

Wij zijn dol op de kerstkaarten van de royals. Van de zoete kerstkaart van king Charles en Queen Consort Camilla tot de formele kaart van de Belgische royals, en niet te vergeten de Windsors met hun zomerse outfits. Elke royal family heeft zo zijn eigen stijl, en in Zweden gooien ze het helemaal over een andere boeg. Geen kerstkaart met perfecte foto, maar een magische kerstvideo. Met niemand minder dan Assepoester in de hoofdrol.

Zweedse royals

Dit jaar draait de video om het bezoek van de familie aan de Koninklijke Opera van Stockholm. Dit komt niet compleet uit de lucht vallen, want begin deze week deelden de Zwoyals al beelden van hun bezoek. Zo zagen we in een video hoe kroonprinses Victoria, manlief Daniel en kids Estelle en Oscar langsgaan bij de koninklijke opera. Daar krijgen zij een kijkje in de keuken en is te zien hoe Oscar en Estelle zich uitdossen in een aantal van de kunstige kostuums.

Terug naar de kerstvideo, want daar zaten ook nog wat kerstige elementen bij. Van prins Oscar die met een ridderhelm iedereen een fijne kerst toewenst tot een dansende prinses Estelle – die van de balletdansers ook nog handige tips kreeg. Maar de kers op de taart was toch de lieve kerstboodschap van de jonge royals, die ze zoet in koor brachten.

De Royal Opera bestaat volgend jaar 250 jaar en de koninklijke familie zal het hele jaar door evenementen bijwonen om de mijlpaal te vieren. We zijn benieuwd of we Estelle nog vaker zien dansen!

Bron: Royal Central | Beeld: BrunoPress, kungahuset.se

Laatste nieuws