Dít is de favoriete nagellak van prinses Kate

Als Kate het op haar nagels draagt, willen wij dat ook.

Lees ook

Kate Middleton zul je niet snel met een fel lakje op de nagels spotten. De prinses houdt het namelijk liever bij lichte kleuren, en dan wel van één (betaalbaar!) merk in het bijzonder. 


Naturel

Als er één faux pas is binnen de royal family, dan zijn het wel felgekleurde nagels. Een donkerrood, felroze of – o my – een groen lakje? Dat zou niet binnen de koninklijke etiquette passen. En dan hebben we het nog niet eens over nepnagels gehad, die zijn al helemaal uit den boze. Over het algemeen houden prinsessen en koninginnen de regel aan dat er niets boven naturel gaat. Nu heb je naturel en naturel: wijlen koningin Elizabeth gebruikte jarenlang nagellak in Essie’s iconische kleur Ballet Slipper, een zeer subtiele tint babyroze.

Kate Middleton

Ook de prinses van Wales is fan van Ballet Slipper van Essie, maar dit is niet haar favoriete lakje van het merk. Kate draagt vaker de kleur Allure op haar nagels, een iets minder roze, neutral kleur. Ook So Laque No. 28 Rose Lounge van Bourjois zou een favorietje van de hertogin zijn.

kate

Een mooie bijkomstigheid: zowel de lakjes van Essie als die van Bourjois kosten minder dan een tientje. Wie had gedacht dat het zo betaalbaar zou zijn om nagels zoals die van een royal te hebben. Al spotten we Kate tegenwoordig vaker met nagels au natural, dan met een kleurtje. Net zo makkelijk, toch?

Bron: Cosmopolitan UK | Beeld: BrunoPress


Laatste nieuws

Zie ook