Dit zijn de BN’ers die te zien zijn in The Interior Project: VIPS

Dit wordt leuk!

Binnenkort gaat het gloednieuwe programma The Interior Project: VIPS van start, waarin BN’ers aan de slag gaan met één van hun grootste passies: interieur design. Inmiddels is bekend dat we straks de skills van Carolien Spoor, Défano Holwijn, Euvgenia Parakhina, Géza Weisz, Ruth Jacott en Shelly Sterk kunnen bewonderen.

Wedstrijd

Van een gedateerde vakantiebungalow tot een kleine jongerenstudio en van een leegstaand kantoorpand tot een unieke miljoenenvilla, met als ultieme finale-opdracht het restylen van een luxe hotelsuite in Hotel De L’Europe: elke week moeten de deelnemers van The Interior Project VIPS in verschillende opdrachten hun creativiteit laten zien om deze bloedstollende wedstrijd te winnen.

Presentatoren

De BN’ers krijgen dus wekelijks een nieuwe opdracht, waarbij ze slechts twee dagen de tijd krijgen om de ruimte he-le-maal te restylen. Hierbij moeten ze zich natuurlijk houden aan de eisen en wensen van de opdrachtgever, en is het tegelijkertijd de uitdaging om hun eigen signature niet uit het oog te verliezen.

Het programma gaat worden gepresenteerd door Edson da Graça en Leco van Zadelhoff. But that’s not all. Leco zit daarnaast ook nog in de jury, waarbij hij wekelijks met een wisselende interieurexpert het werk van de BN’ers beoordeelt. Spannend!

Enthousiast

“Dat ik deze andere kant van mezelf kan laten zien dankzij dit programma, is echt een eer. Na veertien verhuizingen in 25 jaar, kan ik wel zeggen dat interior design iets meer is geworden dan een uit de hand gelopen hobby”, aldus Leco.

Ook Edson is laaiend enthousiast over het programma, en dat terwijl hij zelf nog midden in een verbouwing zit. “Het heeft me onwijs veel geleerd. Eigenlijk ben ik een leek op het gebied van interieur en ga ik altijd graag voor een veilige optie: gebroken wit. Maar dankzij alle inspiratie en kennis van onze deelnemers en Leco, durf ik het nu toch wat spannender aan te pakken!”

The Interior Project: VIPS is vanaf dinsdag 11 april wekelijks om 20:30 uur te zien bij RTL 4.

Bron: Grazia, RTL | Beeld: William Rutten

Laatste nieuws