Yum! Baileys luidt de lente in met Baileys Hazelnut

Dé perfecte traktatie.

Bij de lente hoort uiteraard een hoop flaneren op het terras en in de tuin. Ein-de-lijk kunnen de lentejurkjes weer uit de kast en is het tijd om van het goede leven te genieten. En daarbij hoort deze lente ook de overheerlijke Baileys Hazelnut.

Genieten

Jawel, je leest het goed: er is nu een bijzonder fijne nieuwe Baileys-smaak: Baileys Hazelnut! De nieuwe smaak is een heerlijke mix van de traditionele Baileys Irish Cream-likeur gemengd met een warme, notige toets van geroosterde hazelnoot.

Verwen jezelf met deze perfecte traktatie tijdens een rustig avondje op de bank, of serveer hem tijdens een gezellig avondje met je favoriete vrienden of familie. Het mooiste van alles: Baileys Hazelnut is gewoon verkrijgbaar in het schap van de Albert Heijn en de Jumbo.

baileys

Zelf aan de slag

Natuurlijk is nippen aan zo’n heerlijke hazelnoot-traktatie één ding. Maar voor dat échte luxegevoel maak je er een romige cocktail van. Dit heb je ervoor nodig:

 • 50 ml Baileys Hazelnut
 • 100 ml amandelmelk
 • 10 gram gesmolten chocolade
 • 30 gram fijngehakte hazelnoten
 • 1 halve banaan
 • Handjevol ijsklontjes
 • Fijngehakte hazelnoten om af te toppen.

Bereiding:

 1. Mix de Baileys Hazelnut, de ijsklontjes, de amandelmelk en de banaan in de blender tot er een romig geheel ontstaat.
 2. Doop de rand van je glazen in de gesmolten chocolade en top de rand van je glas af met de fijngehakte noten.
 3. Giet de Baileys-mix in het glas.
 4. Proost!

Zoete traktatie

Maarre: als je nu geen hazelnoten in huis hebt en net je laatste restje chocolade zelf hebt opgepeuzeld? Geen zorgen! Ook gewoon in een glas met een paar ijsklontjes is de Baileys Hazelnut een bijzonder lekkere traktatie. Lekker om van te nippen!

Baileys Hazelnut is vanaf april 2023 verkrijgbaar voor € 12,99 bij de dichtstbijzijnde Albert Heijn en Jumbo. Wij hebben ‘m in elk geval diréct op ons boodschappenlijstje gezet.

Bron & Beeld: Baileys

Laatste nieuws