Netflix deelt eerste beelden van het zesde seizoen van The Crown

En zo zien prins William en Kate Middleton eruit!

Hitserie The Crown komt bijna tot zijn eind, maar niet voordat we kunnen genieten van seizoen zes. Goed nieuws, want Netflix deelt de eerste beelden van het seizoen én krijgen we te zien hoe de jonge William en Kate eruitzien!

Seizoen 6

In The Crown volgen we het leven van de Britse Royals. In het vijfde seizoen bleven we achter met de tragische dood van de geliefde prinses Diana en in het zesde en tevens laatste seizoen zien we hoe de familie hun leven weer oppakt. Net zoals bij de andere seizoenen, zit er weer een periode tussen en krijgen we dus een kijkje in het studentenleven van prins William.

Studententijd

Zo begint prins William aan de universiteit van St Andrew’s waar hij Kate Middleton uit Berkshire ontmoet. Hoewel hij vastbesloten was om een zo normaal mogelijk leven te lijden in zijn studententijd, gooit de romance met Kate roet in het eten.

William en Kate

Het nieuwe seizoen laat een deel van de vertrouwde cast zien, zoals Imelda Staunton als Queen Elizabeth en Dominic West als Charles. Ook zien we een paar nieuwe gezichten zoals Ed McVey, die de rol van prins William speelt. Dit is tevens het debuut van Ed, die in 2021 afstudeerde aan de Drama Centre London. De tweede nieuwkomer is Meg Bellamy, die werd gecast als Kate Middleton na het insturen van een auditie na een castingoproep op social media.

Helaas is nog niet bekend wanneer we het zesde en laatste seizoen van The Crown kunnen zien. Wel heeft Netflix bekend gemaakt dat het vanaf dit jaar te zien is. Kortom, we hebben nog even tijd om alle seizoenen weer te bingen!

Bron: Film Vandaag | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws